APEL la Rugăciune: Astăzi este o zi importantă pentru CAMELIA

UPDATE de la Camelia Smicala – Update de la Camelia Smicala: Am simtit mâna lui Dumnezeu azi…dar sunt inca in soc

Carmen Brandt: Doar căteva ore pănă la procesul Cameliei Smicala . Sper din suflet ca asta să nu insemne doar un pas pănă la inchisoare , așa cum scria ieri domnul George Alexander . Deși…deși este foarte clar că exact asta se dorește .

De ce a fost dată in judecată după aproape doi ani ? Pentru că toate incercările de intimidare , de reducere la tăcere , de infricoșare , nu au avut efectul scontat . Pentru că femeia asta nu a incetat o clipă să ceară dreptul copiilor ei de a avea o mamă , și dreptul ei de a fi mama copiilor pe care i-a adus pe lume . Pentru că și-a luat riscul de a arăta public cum familia ei a fost distrusă prin acțiunile un serviciu social care ar trebui să intervină numai pentru a face bine . Pentru că s-a opus executorilor judecătorești la momentul cand Maria și Mihai au fost arestați – avem in minte cu toții oroarea aceea de intervenție . Pentru că a adus la cunoștința opiniei publice metodele de lucru și nedreptățile comise de acest serviciu ei , și mai ales copiilor , si ne-a aratat o parte din suferința , frămăntările și chinul lor , doar o parte … restul aflăndu-se incă nespus , ascuns in inimile lor de pui mici .

Camelia Smicala are dovezi impotriva tuturor acuzațiilor : inregistrări video , martori , acte medicale , rapoarte intocmite de poliție , inclusiv dovezi care justifică de ce s-a opus executorilor judecătorești . Doar un număr infim din ele au fost acceptate . I s-a recomandat să nu mai insiste cu dovezile pentru a nu irita curtea . A mai auzit cineva una ca asta ?
Orice condamnare , chiar și cu suspendare ,va atrage după sine ridicarea dreptului de a mai profesa ca medic .

Aș vrea să cred că măine , la judecătoria din Tampere Finlanda , va avea loc un proces corect , nesupus influențelor și ambițiilor unor funcționari publici din acest oraș . Aș vrea să cred că avocata apărării va reprezenta măine interesele Cameliei Smicala in mod onest și onorabil .
In sala de judecată se va afla ambasadorul Romaniei in Finlanda , care va urmări indeaproape desfășurarea procesului . Ceea ce conduce la presupunerea că statul romăn , prin reprezentatul său , anunță că ii este alături Cameliei Smicală , cetățean romăn . (Carmen Brandt)

Sa ne rugam si pentru aceasta initiativa:

Deputat Constantin Codreanu apel pentru Camelia Smicală (Jalaskoski)

Astăzi, am avut discuții cu președintele Autorității Naționale pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție, doamna Gabriela Coman, privind cazul Cameliei Smicală (Jalaskoski).

Mi-au fost prezentate detalii privind implicarea Autorității în acest caz și posibile soluții pentru viitor. Am abordat, de asemenea, și situația copiilor din Italia și alte țări în care este prezentă Diaspora noastră pentru măsuri viitoare în vederea asistării acestora.

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: