ANDREEA, TÂNĂRA RĂNITĂ LA WESTMINSTER ARE NEVOIE DE RUGĂCIUNEA NOASTRĂ

Viață și moarte. Rugăciune și implicare. Oameni alături de oameni! Este paradoxal, dar moartea unește, de multe ori, mai mult decât viața. De ce? Pentru că nu ne prețuim viața îndeajuns, nu o mai vedem ca dar al lui Dumnezeu, ca participare la viața Sfintei Treimi. Dar, când moartea își ia tributul, deodată viața devine prețioasă, devine… Viață!

Ministerul român al Afacerilor Externe a anunţat că din informaţiile obţinute de la autorităţile britanice, au fost identificate două persoane de cetăţenie română care au fost rănite. Acestea au fost transportate la spitalele din zonă în vederea acordării asistenţei medicale.

Astăzi, 23 martie 2017, știm mai mult. Andrei şi Andreea. Un cuplu de tineri ce se afla într-o scurtă vacanţă la Londra. Andrei şi Andreea au fost surprinşi pe Podul Westminster de către maşina condusă de către terorist. Din ultimele informații, Andrei  e stabil, are trei degete rupte şi un picior fracturat, pus în gips. 

Despre Andreea, din păcate, nu avem informații confirmate de ieri de la ora 14.30, starea ei fiind foarte gravă. Neoficial, de la o tânără româncă implicată direct în ajutorarea celor doi, am aflat că Andreea este într-o stare critică. Are „multiple fracturi şi leziuni“, iar plămânii plini de apa Tamisei, îi sunt menţinuţi în funcţiune cu ajutorul aparatelor.

Afla mai mult – https://jurnaldemigrant.wordpress.com/

6 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  mart. 23, 2017 @ 23:45:42

  Dumnezeu sa se indure si sa dea vindecare depl

 2. octavpelin
  mart. 24, 2017 @ 02:43:46

  Doamne ai mila de ea si da-i zile ,fa-o bine !!!!O sa ma rog pentru tine Andreea!!!

 3. Valeria Iancu
  mart. 24, 2017 @ 04:10:44

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 4. louminita kouloumbris
  mart. 24, 2017 @ 09:39:31

  Multa sanatate ii dorim poate bunul dumnezeu isi face mila si ard grija de ea .Am incredere in bunul dumnezeu.curaj fam.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: