La revedere, iubită Alesia! … :(

Foto Cristian Dragomir

La revedere, iubită Alesia! … 😦

CITESTE si – ALESIA Muntean a plecat la Domnul! El a hotarat sa-i curme suferinta si sa o ia printre ingeri.

Dragi prieteni,

În această seară, în jurul orei 22:30, ALESIA … a plecat ACASĂ. După lungi, interminabile și epuizante internări, multiple operații complicate pentru extirparea tumorii cerebrale, terapii, evoluții faste sau nefaste, inimioara micuței Alesia … a încetat să mai bată. A închis ochii pentru pământul acesta, și i-a deschis pentru cer, avându-L în fața ei acum pe însuși Domnul! A plecat lăsând un gol imens în inima părinților, a sorei ei dar deopotrivă a tuturor celor care au iubit-o și s-au rugat pentru vindecarea ei.

Au rămas doar lacrimile care trădează durerea fără margini a inimii … însă a lăsat în urmă și o adevărată lecție de viață. Nu de puține ori, uitându-mă la ea, m-am întrebat “Oare cât poate duce un copil?” Un copil care, alături de părinții și de sora ei, a luptat pentru viață … învățându-ne pe toți că indiferent de circumstanțele prin care treci și care este condiția în care te afli, viața este o luptă iar ea trebuie dusă până la capăt.

Remus, Manuela și Daniela, oprim mijlocirea înaintea Domnului pentru Alesia și o îndreptăm spre voi pentru mângâierea sufletelor voastre. Știu că oricât de iscusite ar fi cuvintele noastre nu vor face ca durerea sufletului vostru să fie mai mică. Despărțirea doare … Știm însă că Domnul Isus poate vindeca rana sângerândă acum, a inimii voastre. De aceea ne rugăm ca El să se atingă de voi, să vă dea putere să depășiți această situație, să vă țină mintea întreagă, trupul sănătos și să mângâie inimile voastre!

Avem speranța că într-o zi ne vom revedea în Împărăția eternă a Dumnezeului nostru!

1 Tesaloniceni 4:16-18 Căci însuşi Domnul, cu un strigăt, cu glasul unui arhanghel şi cu trâmbiţa lui Dumnezeu, Se va cogorâ din cer, şi întâi vor învia cei morţi în Hristos. Apoi, noi cei vii, care vom fi rămas, vom fi răpiţi toţi împreună cu ei, în nori, ca să întâmpinăm pe Domnul în văzduh; şi astfel vom fi totdeauna cu Domnul. Mângîiaţi-vă, deci, unii pe alţii cu aceste cuvinte.

Apocalipsa 21:4 El va şterge orice lacrimă din ochii lor. Şi moartea nu va mai fi. Nu va mai fi nici tânguire, nici ţipăt, nici durere, pentru că lucrurile dintâi au trecut.”

La revedere, iubită Alesia! … 😦

Christian Dragomir

2 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: Serviciu de Priveghi si Inmormantare pentru Alesia Munteanu | agnus dei - english + romanian blog
 2. Mihaela
  mart. 25, 2017 @ 06:45:28

  A PLECAT…

  A plecat un pui de stea.
  A plecat printre surate…
  Dar din mii de nestemate
  Strălucește numai ea.

  A plecat un fir de floare
  Spre a Raiului Grădină.
  Dar din toate-i cea mai fină
  Și cea mai îmbietoare.

  A plecat luând cu ea
  Primăvara, pomii-n floare,
  Razele zglobii de soare;
  A plecat Alesia…

  Dar în Ceruri, îngeri sfinți
  i-au făcut rochiță albă
  Și din praf de stele, salbă
  Mângâindu-i pe părinți…

  Ai plecat… Ne-om revedea
  Sus, pe nori, in Slava Lui
  La venirea Mirelui.
  O să vii, micuța mea…
  Iubită Alesia…!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: