EBihoreanul: Marş pentru viaţă: Coaliţia pentru Familie crede că va scoate sâmbătă în stradă 10.000 de bihoreni

Potrivit coordonatorului Daniel Burtic, la manifestarea programată să înceapă sâmbătă, de la ora 16, în Piaţa Unirii, sunt aşteptaţi cel puţin 10.000 de bihoreni. „Vom avea o fanfară cu aproximativ 150 de instrumente, un cor, o lansare de baloane la final pentru care am pregătit 1.400 de baloane albe”, a declarat Burtic, joi, într-o conferinţă de presă.

În jurul orei 17.30, toţi participanţii vor porni în marş spre Maternitate, pe traseul Piaţa Unirii – str. Traian Moşoiu – Centrul Civic (unde, în faţa Catedralei Ortodoxe, se va face o scurtă rugăciune) – Calea Clujului, până la Maternitatea Oradea. Organizatorii au ales să meargă spre Maternitate în semn de respect şi felicitare pentru tinerele mămici, care promovează familia ca uniunea dintre un bărbat şi femeie prin faptul că dau viaţă.

Burtic a mai anunţat că la acţiunea din Oradea va participa inclusiv preşedintele Coaliţiei pentru Familie, Mihai Gheorghiu. De altfel, organizatorii se aşteaptă ca la Oradea să fie un număr record de participanţi, în comparaţie cu alte oraşe din ţară, întrucât, în toamna anului trecut, un miting similar a reunit, în Piaţa Unirii, peste 10.000 de participanţi, după estimările Coaliţiei.

Afla mai mult – http://www.ebihoreanul.ro/

Reclame

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: