Mesaj de la Rosario Washer, soția lui Paul Washer

FOTO https://twitter.com/skyscout40441/status/810613249376919552

Rosario Washer: Cu multă dragoste și recunoștință pentru fiecare dintre voi pentru darul rugăciunilor de mijlocire pentru Pavel ..

Iata,  în sfârșit am avut oportunitatea să mă așez și să îmi fac timp să vă mulțumesc, deși aceste cuvinte nu pot captura în totalitate recunoștința noastră pentru fiecare dintre voi care ați plâns cu fervoare și cu iubire înaintea lui Dumnezeu de dragul lui Paul, după atacul său de cord de luni seara. Familia noastră a fost întărită, încurajată, susținută și purtată numai  prin harul și mila Lui, prin toate aceste rugăciuni ….

Am primit atât de multe mesaje pline de iubire, sms-uri, email-uri, carduri (felicitări) … Noi le prețuim pe fiecare ca un cadou prețios și ne simțim atât de copleșiți de iubirea lui Hristos  revarsată asupra noastră prin ele. Suntem recunoscători pentru hrană, babysitting, alergatul pentru cafea și gustări, oferte constante pentru ajutor practic.

Către Pastorii și prezbiterii noștri pentru că sunt o reflectare a lui Hristos în dorința lor de a servi. Prietenilor noștri pentru dorința de a se ruga și de a încuraja. La tot personalul de la Heart cry, este o onoare de a servi cu fiecare dintre voi și familiile voastre. La familiile noastre de aproape și de departe, vă mulțumesc pentru că ați lăsat totul ca să fiți aici pentru noi. Dumnezeului nostru, pentru că face ca toate lucrurile să meargă inspre bine și pentru că face ca toate lucrurile să lucreze pentru binele copiilor săi și pentru slava Lui măreată.

De la un prieten:

I am finally able to sit down and take some time to say thank you, even though those words can’t possibly capture the entirety of our gratefulness for each and every one of you who have fervently and lovingly cried out to God for Paul’s sake since his heart attack on Monday night. Our family has been strengthened, encouraged, upheld, and carried by his grace and mercy alone through all these prayers…. So many loving messages, texts, emails, cards… We cherish each and every one as a precious gift and feel so humbled, so overwhlemed by the love of Christ showered upon us. We are grateful for the meals, the babysitting, the runs for coffee and snacks, the constant offers for practical help.

To our pastors and elders for being a reflection of Christ in their willingness to serve. To our friends for willingness to pray and encourage. To all the staff at Heart cry, it is an honor to serve with each and every one of you and your families. To our families near and far, thank you for your willingness to drop everything to be here for us. To our God for doing all things well and for making all things work for the good of his children and His greater glory.

13 comentarii (+add yours?)

 1. Ioan Alexandru G
  mart. 24, 2017 @ 01:25:30

  In predicile sale, Paul W. amintea adesea ca in Usa este unul dintre predicatorii cei mai antipatici, urâți si nepopulari de catre evanghelicii liberali…dar odata cu incercarea asta vedem cat de multi oameni il iubesc pe acest slujitor al lui Dumnezeu.

  Nu…ca si-ar culege el stima de sine, valoarea din fanii pe care ii are si nici nu isi extrage semnificatia din ascultatorii de pe youtuburi..dar miile de mesaje, mailuri si rugaciuni ridicate la Tatal sau, sunt pretioase si ne confirma ca acest om nu alearga, munceste, predica in zadar.

  Domnul sa il binecuvanteze in continuare!

  • rodi
   mart. 24, 2017 @ 01:38:19

   Dumnezeu trimite incurajari prin oamenii care se lasa calauziti de Duhul Sau in asemenea situatii. Ma bucur ca asa a fost si in acest caz. Si pastorii au nevoie de ajutor si dragoste demonstrata prin fapte pentru ca ei sacrifica cel mai mult. Dumnezeu sa-i dea sanatate pe deplin si o viata lunga, ca sa putem asculta predicile sale multi multi ani!

 2. Ioan Alexandru G
  mart. 24, 2017 @ 01:58:35

  Misiunea lui cea mai importanta este ca prin viata si Evanghelia (traita si predicata de el) sa isi poată îndruma familia, sotia si cei 4 copii către crucea lui Hristos. Să ii duca la Goglota.

  De înțelepciunea si maturitatea sa trebuie să beneficieze in primul rând familia sa.Noi avem Biblii acasă, carti crestine, zeci de predicatori pe care ii mai putem asculta, informații cu duiumul pe internet..nu stă creștinătatea (all christendom in one man).

  Să ne rugam să fim noi responsabili in dreptul nostru asa cum putem lua pildă de la acest om, care calcă pe urmele lui Hristos.

 3. Valeria Iancu
  mart. 24, 2017 @ 04:00:59

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 4. barzilaiendan
  mart. 24, 2017 @ 06:53:45

 5. Orely
  mart. 24, 2017 @ 07:02:01

  Slava Domnului, ca inca i-a mai dat un timp de lucru printre noi acum in vremurile acestea si grele si rele!

 6. Dorian C
  mart. 24, 2017 @ 07:49:01

  A republicat asta pe Christ4roNews.

 7. Gheorghe Lavric
  mart. 24, 2017 @ 08:10:41

  Acestea sunt unele din binecuvantarile incercarilor prin care trecem ,descoperim cati de multi ne iubesc si ne sunt prieteni ..Dar mai este o problema ,nu cumva trebuie sa pierdem (sau aproape sa) ca sa descoperim ce oameni valorosi am avut langa noi ,si asta este valabil si pentru parintii ,soti, sotiile ,chiar copiii nostri ..si nu i-am pretuit indeajuns ,nu i-am vizitat pe parinti indeajuns si cat am dori sa dam timpul inapoi si cate nu am dori sa mai impartasim … Haide-ti sa-i pretuim pe cei de langa noi ,inclusiv pe cei prin care Dumnezeu ne transmite cuvintele si dragostea Sa !

 8. CrestinTotal.ro
  mart. 25, 2017 @ 03:51:54

  A republicat asta pe CrestinTotal.ro.

 9. Iosif
  mart. 25, 2017 @ 04:12:33

  Ma întreb ce s-ar întâmpla daca cei ce cred si mijlocesc pentru cei dragi,apropiati frati,surori,rude,prieteni,si-ar îndrepta iubirea si gândul inimii în rugaciuni sincere de mijlocire,pentru cei pacatosi (bolnavi,morti) din întreaga lume si chiar spre dusmanii de moarte,fara prejudecati sau orice alta forma de discriminare,într-o iubire LIBERA,autentica,neconditionata,sacrificatoare,punându-ne la dispozitia lui Dumndezeu tot ce am primit în dar,chiar si propria viata,daca ni s-ar cere de catre EL ?…

 10. Trackback: Paul Washer e din nou acasă! | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: