Ebihoreanul.ro – VIDEO – Cu cântece de cor şi fanfară, precum şi o pleiadă de interjecţii „Amin!” în fundal, mai bine de două ore, în Piaţa Unirii, s-a ţinut, sâmbătă, „o adunare publică”

„Cu noi este Dumnezeu!”. În Oradea, peste 6.000 de persoane au ieşit să arate că vor familii „după modelul original” şi mulţi copii (FOTO/VIDEO)

Cu cântece de cor şi fanfară, precum şi o pleiadă de interjecţii „Amin!” în fundal, mai bine de două ore, în Piaţa Unirii, s-a ţinut, sâmbătă, „o adunare publică” în care organizatorii, episcopi, pastori, politicieni, citând adesea din Biblie, le-au vorbit celor peste 6.000 de participanţi despre sfinţenia uniunii dintre un bărbat şi o femeie şi despre cea a vieţii în sine.

Motivul adunării, urmate şi de un marş până la Maternitate, a fost acela de a arăta că şi orădenii, respectiv bihorenii îşi doresc modificarea Constituţiei României pentru a preveni căsătoriile între persoane de acelaşi sex şi promovează naşterea cât mai multor prunci. Nu degeaba ziua aleasă pentru manifestare a fost cea a sărbătorii Bunei Vestiri.

Fără interpretări!

Coaliţia pentru Familie şi susţinătorii ei vor modificarea Articolului 48 din Constituţia României care vorbeşte despre căsătorie ca fiind uniunea dintre „soţi”, astfel încât să se stipuleze concret şi fără loc de interpretări că uniunea se poate face doar între un bărbat şi o femeie. Totodată, prin această acţiune s-a militat şi împotriva avortului, mulţi dintre cei care au vorbit spunând că viaţa este un dar şi că femeile ar trebui să nască mulţi copii.

La „Marşul pentru Viaţă” au participat orădeni şi bihoreni de toate vârste, preoţi, călugăriţe, un cor ortodox şi o fanfară baptistă, pe scena instalată în Piaţa Unirii stând organizatorii, cei patru episcopi bihoreni – Sofronie Drincec (ortodox), László Böcskei (romano-catolic), Virgil Bercea (greco-catolic), István Csűry (reformat) –, pastori, politicieni, între care Cornel Popa, Ioan Mang şi Traian Bodea, precum şi preşedintele Coaliţiei pentru Familie la nivel naţional, Mihai Gheorghiu.

După „modelul original”

La fel cum au făcut-o şi alţi vorbitori, coordonatorul evenimentului, Daniel Burtic, a cerut public parlamentarilor României şi preşedintelui Klaus Iohannis – deseori menţionat în speech-uri – să organizeze referendumul de schimbare a Constituţiei pentru data de 23 aprilie.

FOTO ALBUM (54 poze) Afla mai mult – http://www.ebihoreanul.ro/stiri/ultima-or-31-1-13/cu-noi-este-dumnezeu-in-oradea-peste-6000-de-persoane-au-iesit-sa-arate-ca-vor-familii-dupa-modelul-original-si-multi-copii-133057.html

3 comentarii (+add yours?)

 1. Trackback: LIVE Video – ORADEA Marsul pentru Viata 2017 | agnus dei - english + romanian blog
 2. dininimapentrutine
  mart. 25, 2017 @ 23:49:47

  Multumim lui Dumnezeu pentru aceasta vreme de libertate! Romania are nevoie de VOCEA lui Dumnezeu! Români trebuie sa iși scape VIAȚA si sa-si asigure VESNICIA

 3. octavpelin
  mart. 27, 2017 @ 01:54:12

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: