VIDEO Marșul pentru viață SIBIU 2017

FOTO captura Agnus Dei – Pastor Sorin Cigher

Insoțiți de oamenii Bisericii, o parte dintre participanții la marș au venit cu copiii, din dorința de-a atrage atenția asupra dreptului la viață și a unității familiei.

De asemenea, s-au purtat pe străzi și pancarte cu mesaje care au cerut recunoașterea familiei ca fiind unitatea dintre un bărbat și o femeie, respectiv ”Respectăm instutuțiile Statului”, ”Căsătoria este intre un bărbat și o femeie!”, ”Mama nu are înlocuitor!”.

”Suntem aici pentru a dovedi lumii că promovăm viața , să intărim cuvântul Sfintei Scripuri (…) pentru că Dumnezeu a bivecuvântat familia”, spune preotul Sămărghițan, prezent la marș.

Afla mai mult – http://www.stiridesibiu.ro/

Aproximativ 700 de oameni au participat la Marşul pentru viaţă din Sibiu, eveniment anual organizat la nivel naţional pentru a determina reducerea numărului de avorturi. Mesaj repetat şi la microfoane, dar care în rândul oamenilor a avut altă formă: de a-i opri pe Ion şi pe Gheorghe să se poată căsători.

Printre participanţi s-au împărţit şi pancarte din partea organizatorilor. „Nu distrugeţi familia“, „Dumnezeu iubeşte România“, „Familia este Dumnezeu“, „Respectăm instituţiile statului“, „Dezintegrarea familiei = dizolvarea societăţii“, „Educaţie biblică în familie“ sau „Familia = un bărbat + o femeie“ au fost printre numeroasele mesaje inscripţionate pe pancartele împărţite participanţilor.

Citeste mai mult: adev.ro/one1gx

VIDEO Marsul pentru viata Sibiu (highlights – 25.03.2017)

VIDEO Florin Calinescu

VIDEO Marșul pentru viață SIBIU (25.03.2017)

VIDEO Biserica Emanuel Sibiu, la sfarsit: discursul Pastorului Sorin Cigher (Biserica Baptista Sion, Sibiu)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: