AGNUS DEI Update 29 MARTIE: MIJLOCIRE prin POST si RUGĂCIUNE pentru Dena Anca, soția Pastorului Iosif Anca

iosif-anca

Nu te teme, căci Eu sunt cu tine; nu te uita cu îngrijorare, căci Eu sunt Dumnezeul tău; Eu te întăresc, tot Eu îţi vin în ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare.’ – Isaia 41:10

….doresc ca toate lucrurile tale să-ţi meargă bine şi sănătatea ta să sporească tot aşa cum sporeşte sufletul tău.3 Ioan 1:2

Ieri s-a facut apel la post si rugaciune pentru sotia pastorului Ioaif Anca care va fi operata astazi pe creier. Astazi am aflat ca si fratele Ioaif Anca a avut niste probleme cu sanatatea si dorim ca sa sa il includem si pe dinsul in rugaciunile noastre de astazi si din restul saptamanii. Dumnezeu sa ii atinga pe amandoi si sa-i binecuvanteze cu sanatate si putere-

Am primit aceste 2 mesaje (separat) despre cazul pastorului Iosif Anca si a sotiei, Dena:

Pace. Dorim ca in aceasta saptamana incepand de maine pana duminica inclusiv sa facem o mobilizare pentru cauza Familiei Anca. Dupa cele spuse, fr. Iosif de joi nu s.a mai putut incalta din cauza unor probleme iar sora Dena este propusa pentru operatie (7 februarie). Este o situatie a bisericii noastre si nu dorim sa trecem cu vederea acest caz deosebit. Este o familie care intr.un mod indirect sau direct ne.au slujit si totodata poate am fost sfatuiti, ajutati in momentele in care am avut nevoie.

Vor mai fi tineri si slujitori din tara care se vor implica pentru aceasta cauza pe baza unui mesaj prin care s.a cerut mai multa mijlocire…. suntem oarecum datori pentru a ne implica si noi….In ce consta aceasta mobilizare. Cei care doriti sa va alegi o zi in care sa aduceti cauza aceasta intr.un mod mai deosebit in rugaciune si daca puteti sa tineti si o zi de jertfa e si mai bine….

Dorim ca acesta lucrare sa fie facuta din toata inima si fara vreo retinere… Nu se stie cine va fi urmatorul in incercare si vom dori sa avem parte de cei de langa noi ca sa mijloceasca …. Dumnezeu sa te binecuvinteze! Am primit si eu msj acesta de aceea îl trimit mai departe.

Un alt mesaj primit ieri:

Marți 07.02.2017 sora Anca Dena(sotia fratelui Iosif Anca) va fi operata pe creier la Timisoara. Tot in aceasta zi s-a hotărât ca cei ce pot si doresc sa susțină aceasta lucrare, sa fie o zi de post si rugaciune pt aceasta cauza specială. Transmite te rog acest mesaj la cat mai multi tineri, frati si surori care simt cu aceasta familie. Dumnezeu sa va binecuvanteze! Janeth

Fratele Iosif Anca este pastor alaturi de Pastorul Eugen Micurescu la Biserica Betel din Arad. Am mai primit un mesaj ca si fratele Anca are problema cu sanatatea si biserica a mijlocit pentru familia Anca in ultimele doua saptamani. Janeth

Ne rugam ca Dumnezeu sa o insoteasca pe sora Anca Dena prin aceasta operatie, sa lase balsam de vindecare  si sa-i dea biruinta si sa-l intareasca pe fratele Ioaif cu putere si sanatate si pe el.

multumire-thanks-prayer-1-corinteni

UPDATE 7 februarie ora 20:00-

Cu adanca recunostinta Ii ultumim Domnului pentru mila Sa si interventia Sa si fratilor si surorilor care s-au rugat pentru sora Dena Anca. Continuam sa ne rugam ca sora recuperarea sorei Dena sa fie completa si conitnuam sa il purtam in rugaciuni si pe fratele Iosif. Iata mesajul primit de la sora Ana:

Am primit primele vesti despre sora Dena…operatia a decurs peste asteptari, tumorul a fost extirpat mult mai usor si repede de cum se astepta, slava Domnului ! A fost anesteziata pt 8 ore si ei, au terminat-o in 4 ore…inca e intubata pana dispare efectul anesteziei…sunt ft multumiti toti pana acuma,sa ne rugam ca trezirea sa fie buna si recuperarea rapida ..si bunul Dumnezeu sa se indure in continuare.

UPDATE 29 Martie 2017

M-am interesat din nou de starea sorei Anca Dena si am primit mesaj ca a fost o prorocie din partea Domnului in care s-a cerut ca fratii sa se uneasca in post si rugaciune intr-o zi specifica, toti impreuna, si sa mijloceasca pentru sora Anca. Fratii cei mai apropiati de fratele Iosif si sora Dena au ales ziua de 29 martie ca zi speciala de post si rugaciune pentru cauza sorei Dena. Sora se afla la Viena unde a inceput o serie de chimoterapie in urma rezultatelor de la biopsie in care i s-a spus ca a recidivat tumoarea. Sora Dena a facut si dansa apel la rugaciune din partea fratilor si a surorilor. Fragment din mesajul primit:

Sora Dena e la Viena si ieri a început tratamentul. Starea ei e buna dar asteptam induarea Domnului. În El încredem. Mâine va fi zi de post si rugaciune special pentru cauza ei. Din partea Domnului s-a cerut mijlocire.

 

11 comentarii (+add yours?)

 1. dininimapentrutine
  mart. 29, 2017 @ 00:03:28

  Domnul sa vindece!

 2. CrestinTotal.ro
  mart. 29, 2017 @ 02:06:48

  A republicat asta pe CrestinTotal.ro.

 3. dininimapentrutine
  mart. 29, 2017 @ 03:01:33

  A republicat asta pe Pastor Ciprian Barsan .

 4. Valeria Iancu
  mart. 29, 2017 @ 08:13:24

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 5. Lidia
  mart. 29, 2017 @ 09:17:21

  Domnul sa lucreze in mila si indurare in dreptul familiei Anca 🙌😧

 6. Sabina Vesa
  mart. 29, 2017 @ 13:13:19

  Domnul sa asculte rugăciunile di sa aibă mila!🙏🏾🙏🏾🙏🏾

 7. Sabina Vesa
  mart. 29, 2017 @ 15:04:19

  Domnul sa asculte rugăciunile !🙏🏾🙏🏾🙏🏾

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: