EVZ.ro – Coaliția pentru Familie, TRĂDATĂ în Parlament. Aleșii s-au RĂZGÂNDIT. Nu mai știu dacă e de competența lor căsătoria, deși au votat proiectul pe articole

Camera Deputaţilor a scos,astăzi, de pe ordinea de zi a votului final iniţiativa cetăţenească de revizuire a Constituţiei pe tema definiţiei familiei, pe motiv că „nu există niciun argument legal sau constituţional” prin care acest for este primul sesizat. Proiectul a fost retrimis conducerii celor două Camere la solicitarea PSD.

Deputații urmau să voteze azi proiectul de revizuire a Constituției, inițiat de Coaliția pentru familie, care prevede că familia se întemeiază pe căsătoria liber consimţită între un bărbat şi o femeie. Ieri, inițiativa legislativă a fost adoptată pe articole, iar urma votul final. Camera este primul for legislativ care a dezbătut inițiativa, Senatul având ultimul cuvânt.

„Nu există niciun argument legal sau constituţional ca să consfinţească calitatea Camerei Deputaţilor de primă Cameră. Aşa stând lucrurile, pentru a nu face nicio greşeală în privinţa acestei iniţiative legislative atât de importante şi susţinute de trei milioane de oameni, cea mai la îndemână propunere este aceea de a discuta această chestiune în faţa celor două Birouri Permanente Reunite care ar trebui să tranşeze acest veritabil conflict de competenţe între cele două Camere”, a spus liderul deputaților PSD Marcel Ciolacu, citat de news.ro.

Afla mai mult – http://m.evz.ro/coalitia-pentru-familie-parlament.html

Reclame

5 comentarii (+add yours?)

 1. Mihai Dulgheru
  mart. 28, 2017 @ 09:04:01

  Si in Romania cand v-a fi scoala legala, in loc de organizatii teroriste criminale, sa se emita documente profesionale legale, ca in alte tari, si noi romanii sa nu mai fim omorati prin suferinta cu documente profesionale false?

 2. Cami
  mart. 28, 2017 @ 11:37:46

  Nu mai era cazul sa faca public faptul ca sunt ( niste ) incompetenti , lumea stia asta insa totusi spera ca se vor trezi

  • rodi
   mart. 28, 2017 @ 15:01:59

   si mai ales pentru a doua oara sa se dea pe fata ca ori sunt incompetenti, ori au o agenda de-a lor si lupta impotriva familiei.

 3. Dorian C
  mart. 28, 2017 @ 12:32:16

  A republicat asta pe Christ4roNews.

 4. octavpelin
  mart. 29, 2017 @ 02:28:26

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: