Motivul oficial pentru care copiii dr. Camelia Smicală au fost răpiți din familie, de statul finlandez

Sa CONTINUAM sa ne RUGAM pentru dr. Camelia Smicala, ca Dumnezeu sa-i dea izbanda si sa vina cat mai repede ZIUA cand acesti dragi COPII vor fi RETURNATI mamei lor!

Dr. Camelia Smicala s-a infatisat la tribunal pe 23 martie. Pentru ca urmeaza sa se infatiseze pentru a doua oara pe 7 Aprilie, nu poate sa dezvaluie prea multe detalii din ceea ce s-a petrecut acolo, mai ales ca una dintre acuzatii este ‘defaimarea statului finlandez’ pentru simplul motiv ca a facut plangeri pe retelele sociale, dupa ce copiii, Maria si Mihai, au fost (in cuvintele noastre si a multora) rapiti de statul finlandez. (Cititi cel mai recent editorial asupra acestui caz, de George Alexander – DR. CAMELIA SMICALĂ LA UN PAS DE ÎNCHISOARE ~ de George Alexander

 

Motivul oficial pentru care copiii Cameliei Smicala au fost răpiți din famile este acela că ii iubește prea mult .Că au o legatură sufletească prea stransă .Nu se specifică nicăieri ce inseamnă prea multă iubire din partea unei mame si nici prin ce procedeu s-a facut măsuratoarea . Poate in Finlanda există o unitate de masură a iubirii materne despre care noi nu stim , totuși documentația nu precizează nimic in sensul ăsta . La fel cum nu precizează nici că Maria și Mihai erau foarte fericiți lăngă mama lor.

Acesta este un reportaj realizat de televiziunea finlandeză Yle International . Conține și o intervenție a Annei Metteri , profesor la Universitatea de Sociologie din Tampere și somitate recunoscută pe plan mondial in domeniu , intervenție din care reiese foarte clar că Serviciul de Protecție a Copilului din Tampere se află intr-o gravă eroare .

Cu toate acesta , Maria și Mihai continuă să se afle impotriva dorinței lor , forțat .și impotriva oricarei logici ,in custodia acestui serviciu .
#tampere #finland #CameliaSmicala #MariaJalaskoski #MihaiJalaskoski 
Carmen B

Iata felul monstruos in care copii au fost rapiti de la mama lor, fara nici un avertizment:

CITESTE si –

Interviu la televiziune in Neamt- EDITIE SPECIALA – CAMELIA SMICALA Partea 1

Interviu la televiziune in Neamt – EDITIE SPECIALA – CAMELIA SMICALA Partea 2

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: