După „Balena albastră”, încă un joc MORTAL pune în pericol viaţa copiilor. Sunt vizate în special fetele. Ce a pățit o fetiță…

Morbidul joc „Balena albastră” are, se pare, concurenţă pe reţelele de socializare. În Rusia, noul joc a făcut deja o victimă. Sunt vizate în special fetele.

O nouă activitate de acest gen devine virală pe reţelele de socializare din Rusia, şi a facut deja o victimă. Copiii de vârste fragede, în special fetele, sunt învăţaţi cum să devină zâne.

„Vrei să devii o zână? Acum este foarte simplu, nu trebuie decât să urmezi aceste instrucţiuni. La miezul nopţii, atunci când toată lumea doarme, ridică-te din pat, dă roată camerei de trei ori şi spune fraza magică. Ulterior mergi la bucătărie, dar ai grijă ca nimeni să nu te observe, altfel magia nu işi va face efectul. Deschide gazul de la toate arzătoarele aragazului, dar nu îl aprinde, nu vrei să te arzi nu? După ce ai făcut asta, lasă uşa deschisă şi mergi la culcare. Gazul magic va veni la tine, tu îl vei respira în somn, iar dimineaţa, când te vei trezi, vei observa că te-ai transformat în zână. Vei fi zâna focului!”, este îndemnul care circulă pe internet.

SURSA – Ziarul de Cluj

Ce a pățit o fetiță care a întrebat cum să devină zână.

Sofia este unul dintre copiii care au fost racolați de răufăcători. Ea a primit instrucțiuni „speciale” cum să devină o zâna.

Fetița s-a lăsat păcălită și a făcut întocmai, însă ea a aprins aragazul din greșeală și s-a ales cu arsuri pe tot corpul. Din fericire, nici ea nici familia ei nu au murit asfixiați.

VEZI POZA AICI – http://stirideactualitate.ro/index.php/2017/03/23/dupa-balena-albastra-un-nou-joc-mortal-face-victime/

Părinți, trebuie să fiți mereu ateni la comportamentul copiilor voştri, cel mai important este să verificați regulat activitatea lor pe rețelele de socializare și anturajul în care se învârt. Copiii din ziua de azi sunt tot mai vulnerabili.

CITESTE si –

9 comentarii (+add yours?)

 1. Valeria Iancu
  mart. 31, 2017 @ 00:07:04

  A republicat asta pe Dumnezeu e în control.

 2. octavpelin
  mart. 31, 2017 @ 02:36:56

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 3. eliodora
  mart. 31, 2017 @ 10:13:04

  Nu ma avem nimic de spus la asemenea grozavenii satanice ?
  Este cutremurator, dar nu auzi nici pe unul din cei care copiaza mesajul
  sa intreprinda ceva, sa dea vreo idee!
  Chiar nu inteleg….. 😦
  Tocami aceasta atitudine egoista creaza monstri !

  • rodi
   apr. 01, 2017 @ 00:45:09

   Politia se implica in scoli deja in mai multe orase sa vorbeasca cu invatatori si sa-i avertizeze si multe scoli duc psihologi care sa le vorbeasca copiilor si sa-i consilieze ca preventie. Important e ca parintii sa stie ce pericole pandesc copiii lor ca sa stea de vorba cu ei, sa-i invete sa nu intre in astfel de jocuri mortale. Sa se fereasca de ele ca de foc.

 4. Trackback: Libertatea – Mărturia cutremurătoare a unui puști de 12 ani, supraviețuitor al jocului „Balena Albastră”: ”Am vrut să văd cât rezist la durere!” | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Stirile Pro TV – Ancheta la Galati dupa ce 7 copii s-au taiat pe maini. O fata de 13 ani a recunoscut ca a jucat „Balena albastra” (VIDEO) | agnus dei - english + romanian blog
 6. Gabi
  apr. 01, 2017 @ 04:37:27

  Chiar nu stiti ca sint deja SUTE de victime ale jocului Balena Albastra ?

 7. Dorian
  apr. 01, 2017 @ 06:08:33

  Buna ziua , am cautat sa gasesc sursa oroginala a „stirii”. Desigur ca nu exista. Poza cu fetita arsa este preluata de pe pagina de facebook a unei publicatii cehe si e veche de doi ani , inaintea „febrei balenei”. Toate stirile despre aceasta intamplare si care reproduc acea poza nu sunt mai vechi de 3 saptamani. E o stire falsa. Gasiti aici sirsa pozelor: https://m.facebook.com/pg/bombacz/photos/?tab=album&album_id=602936663235395

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: