Paul Washer In Romania – Radio Unison

Cateva notite de interes:

  • Paul Washer a vizitat Romania prima data, la aprox. 2 ani dupa Revolutia din 1989. Apoi a venit in a doua misiune sa se intalneasca cu niste misionari care au fost sprijiniti de o alta organizatie. Heart Cry a inceput sa sprijineasca 5 misionari, doar de proba. Cu cativa ani mai tarziu l-a intalnit pe Sorin Prodan si atunci a decis sa lucreze in Romania. Heart Cry sprijineste misionari nativi in jurul lumii. ….

Dan Bercian: A spune adevarul nu este un lucru usor; trebuie mai intai sa-l cunosti. Apoi, trebuie sa ai curajul sa-l proclami si sa-l impartasesti celor ce nu au ajuns sa-l cunoasca. Lucrul acesta este dificil pentru ca oamenii nu vor sa auda adevarul si deoarece traiesc in intuneric, sunt deranjati sa fie adusi la lumina. Cel mai mare deranj s-a facut pe pamant cand cel ce este adevar si lumina, Domnul Isus Hristos, a coborat in intunericul din lumea noastra. Atat de mult au fost oamenii deranjati de adevar incat L-au pus pe o cruce ca sa scape de el. Si asa s-a intamplat de-a lungul istoriei. Unul dintre cei ce au hotarat sa mearga pe calea aceasta si sa tina adevarul sus in vremurile de mare intuneric si confuzie spirituala pe care le traim, este predicatorul american Paul Washer. Nu prea seamana cu marea majoritate a predicatorilor americani si mesajul lui nu place celor mai multi .Dar, unii il iubesc, se pare ca multi tineri si oameni care nu mai vor minicuni. Organizatia de misiune pe care o conduce, Heart Cry Missionary Society, este implicata si in Romania, sprijinind financiar si cu invatatura familii de misionari romani. Paul Washer a venit in Romania pentru a se intalni cu acesti misionari si familiile lor si pentru a sustine o conferinta cu tema „Realitatea Bataliei Spirituale”. Prin intermediul lui Sorin Prodan, directorul misiunii in Romania, Radio Unison a participat la aceasta conferinta si in plus, a inregistrat un interviu cu Paul Washer.

Interviul incepe aprox la minutul 1:30.

Un comentariu (+add yours?)

  1. Marius Silvesan
    apr. 02, 2017 @ 02:15:56

    A republicat asta pe Istorie Evanghelica și a comentat:
    Un interviu cu Paul Washer despre suportul oferit de Heart Cry Missionary Society milionarilor dînceputurile, începuturile Societății Misionare Heart Cry și chemarea la credință și misiune al lui Paul Washer.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

<span>%d</span> blogeri au apreciat: