APEL PENTRU TREI ZILE DE POST SI RUGACIUNE PENTRU CAUZA PASTORULUI FLORIN IANOVICI

APEL PENTRU TREI ZILE DE POST SI RUGACIUNE
PTR CA DUMNEZEU SA DEA BIRUINTA IN CAUZA FRATELUI PASTOR FLORIN IANOVICI !intre 3-5 aprilie , pana la ora 18:00 ,cu rugaciune comuna la 8:00–12:00–18:00..

„Așa că putem zice plini de incredere:”Domnul este ajutorul meu,nu mă voi teme:ce mi-ar putea face omul?” Evrei 13 :6

In urma mesajelor dvs , si din ceea ce citim pe internet ,intelegem ca pe data de 5 aprilie este sedinta CEPEX a Cultului Penticostal ,de aceea am hotarit impreuna cu grupul de mijlocire,cu grupul de sustinere din Resita, din Bucuresti ,din Bucovina,din Oradea,din Arad ,din Deva , sa venim cu trei zile de post si rugaciune ptr fratele pastor Florin Ianovici ,ptr ca Dumnezeu sa lase har si protectie in aceasta incercare prin care trece, sa dea biruinta in lupta cu vrajmasul Domnului, care incearca prin unii sa faca spartura si dezbinare in biserica Domnului.

Dumnezeu sa faca dreptate si sa nimiceasca orice plan omenesc facut de oameni fara moralitate .
Multumim ptr toata preocuparea dvs ptr aceasta situatie urâtă, creata spre a impiedica slujirea fratelui pastor,ptr lantul de post necurmat ,celor care sunteti implicati deja in mijlocire, ,si va asiguram ca Dumnezeul nostru e viu si va iesi inainte celor ce urzesc planuri murdare,sa fiti incredintati de asta. …
 

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: