Aurel Gheorghe – Din inima lui vor curge râuri de apă vie!

Din inima lui vor curge râuri de apă vie!

”În ziua de pe urmă, care era ziua cea mare a praznicului, Isus a stat în picioare şi a strigat: „Dacă însetează cineva, să vină la Mine şi să bea. Cine crede în Mine, din inima lui vor curge râuri de apă vie, cum zice Scriptura.” Spunea cuvintele acestea despre Duhul pe care aveau să-L primească cei ce vor crede în El.” (In. 7:37-39)

Creștinismul nu înseamnă a-ți îndeplini obligații religioase… Creștinismul nu-i o religie, ci o relație de profunzime cu Domnul, o relație în care tu însetezi, iar El îți dă apă vie, prin Duhul Sfânt.

Domnul vrea să avem această sete în inima noastră. Ea trebuie să fie o sete mistuitoare după El, după prezența Sa, după Duhul Lui cel Sfânt.

Dumnezeu vrea să reverse Duhul Lui cel Sfânt în toată plinătatea Lui peste Biserica Sa, acum, în această vreme de sfârșit. Biserica Domnului a început având plinătatea Duhului și va sfârși în același fel, chiar dacă va fi înconjurată din toate părțile de apostazie. Dumnezeu vrea să-Și ridice poporul pentru ultimul mare seceriș, pentru ultima chemare, dar o va face numai cu oamenii care însetează după El.

Simți tu această sete în adâncul inimii tale?

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: