Urmările interdicției de călătorie a lui Trump

Thin, soțul ei și cei cinci copii ai lor au trecut ani la rând prin toate procedurile necesare pentru a veni în SUA. Hemograme, identificarea amprentelor și verificarea cazierului. În timp ce acești creștini așteaptă în acest centru de refugiați din Malaezia și așteaptă să fie contactați de Ambasada SUA, Thin citește cea mai apreciată posesiune, Biblia ei. Ea și familia ei visează la o viață în America însă acum, șansele lor sunt slabe.

Thin: America este patria noastră în ce privește religia. SUA au trimis misionari în țara noastră și ne-au învățat să fim creștini. Acum trebuie să fugim. Vrem doar să fim în siguranță. Să mergem în America este, pentru noi, la fel ca pentru un copil care merge la părinți. E un loc sigur.
Interdicția de călătorie a lui Trump înseamnă 60 000 de vize în minus pentru refugiați. Unul dintre grupurile afectate de interdicție sunt creștinii din Myanmar care au fugit de persecuție din patria lor budistă.

Thin: În Myanmar nu mai suntem în siguranță. Ei ucid oameni și îi trimit la închisoare din cauza religiei lor. Ne interzic să ne rugăm. Soldații vin în casele noastre să oprească serviciile de rugăciune. Nu suntem în siguranță în Myanmar și nu ne putem întoarce acolo.
Thin și familia ei continuă să studieze engleza și nădăjduiesc că rugăciunea lor de a trăi în America, va fi ascultată.
Stire difuzata in emisiunea Mapamond crestin 663 – 2 aprilie 2017. Ultimele stiri crestine: http://alfaomega.tv/stiri

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    apr. 04, 2017 @ 02:56:45

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: