Deputatul Daniel Gheorghe, apel pentru apărarea drepturilor creștinilor din Orient: O lume întreagă închide ochii nepermis de laș în fața grupării criminale „stat islamic în Siria și Iraq” și asistă la un șir neterminat de tragedii

Daniel Gheorghe parlament Foto Active News

Statul Islamic a comis cele două atacuri cu bombă din Egipt de duminică, în ziua Floriilor, soldate cu cel puțin 36 de morți și peste 100 de răniți, a anunțat agenția de presă afiliată grupării jihadiste Amaq.

Deputatul Daniel Gheorghe face un apel către autoritățile europene de a apăra valorile creștine din Orient, care astăzi au fost puse la grea încercare de organizația teroristă Stat Islamic.

„Într-o lume care tolerează ura, crima, fanatismul, dar care se arată necruțătoare cu orice element de spiritualitate creștină, noi toți trebuie să ne rugăm pentru frații noștri creștini, copții din Egipt. O lume întreagă închide ochii nepermis de laș în fața grupării criminale „stat islamic în Siria și Iraq” și asistă la un șir neterminat de tragedii. Europa este datoare să apere drepturile creștinilor din Orient și să pună capăt crimelor de factură jihadistă. Astăzi, noi toți suntem egipteni!”, a scris Daniel Gheorghe pe contul său de Facebook.

Afla mai mult – Active News

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    apr. 11, 2017 @ 02:31:06

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: