Nelu Brie – N-ai cunoscut vremea cand ai fost cercetat

Nelu Brie

Sarbatorim Intrarea Domnului nostru in Ierusalim. Cu acest eveniment, Mantitorul a intrat in mod hotarat spre cruce. A inceput ceea ce se numeste saptamana mare, saptamana patimilor, iar spre mijlocul ei era sa se aduca pe sine ca jertfa pentru pacat. El n-a murit ca victima. El a murit ca acela care a ales sa moara si chiar prin moarte sa invinga moartea. A inviat a treia zi din morti, s-a aratat multora, dovedind puterea, adevarul invierii Sale. Apoi s-a inaltat la ceruri, unde sade la dreapta lui Dumnezeu si ne apara, mijloceste pentru noi. Nu stiu daca o sa apuc sa gat predica pana nu va veni El. Cu perspectiva asta trebuie sa traim

Si cand te apuci sa pacatuiesti, trebuie sa te gandesti, „Nu stiu daca apuc sa gat, si vine.” Serios. Surori si frati, am pe inima sa va impartasesc un mesaj, plecand de la pasajul citit astazi si in mod deosebit ceea ce a zis Domnul Isus in incheiere, „N-ai cunoscut vremea cand ai fost cercetat.” Multe daruri ne face Dumnezeu noua. Unul dintre multele daruri lasate de Dumnezeu noua este timpul. Dumnezeu ne-a dat timp. Este foarte generos, cand ofera timpul. Il ofera tuturor in egala masura. Timpul este un dar oferit de Dumnezeu in doua segmente diferite. Foarte diferite:

Primul segment – este extrem de scurt. Noua ni se pare lung, dar este extrem, extrem de scurt. Celalalt este un segment infinit- vesnicia. Ne nastem si pasim pe drum spre vesnicie. Drumul e fara intoarcere. Hotarat mergi, pana cand ajungi la un hotar, care se numeste moartea. Si aici se incheie primul segment. (55:06)

 

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: