Nicolae Geantă: Apel disperat la rugăciune pentru Irina Enache

Nicolae Geantă: 

Apel disperat la rugăciune pentru Irina Enache

Ioana este o fată frumoasă de 16 ani, elevă în clasa unde sunt diriginte. De ceva vreme a lipsit nepermis de mult de la liceu. Colegii ei au crezut că chiulește. Și eu, înșelat de ei am mers pe aceeași pistă. Ea însă a stat cu mama ei Irina Mihaela în spital. Femeia, destul de tânără, a avut întîi o operație la cap în Austria, apoi intervenții în România…
Astăzi, Ioana m-a apelat disperată… ”Mama e în comă de două săptămâni! Nu mai găsesc nici cea mai mică scăpare din acest necaz…”. Inițial fetei, care deși mă iubește, i-a fost rușine să mă abordeze. După mai multe ore de consiliere cu psiholgul a spart gheața! A cerut ajutor! Medicii îi dau Irinei șanse mici de viață!
Vă rog să vă uniți cu mine în rugăcine pentru Irina Mihaela Enache. Eu cred că Hristosul nostru poate să intervină! E specialist în intervenții extreme! Rugați-vă și pentru Ioana să poată trece prin aceste momente dificile!
Ne rugăm până Dumnezeu va interveni!
Mulțumesc tuturor!

Nicolae.Geantă
SURSA – http://nicolaegeanta.blogspot.ro/2017/04/apel-disperat-la-rugaciune-pentru-irina.html

3 comentarii (+add yours?)

  1. condimente pentru viata
    apr. 13, 2017 @ 09:35:14

    Doamne ajuta!

  2. Victoria Rogojan
    apr. 13, 2017 @ 09:55:19

    Tata din Ceruri,te rog in numele lui Isus sa-Ti desavarsesti lucrarea in dreptul lui Irina ,intarindu-Ti marturia cuvantului cu semne si minuni ,atingandu-Te de toate madularele din trupul ei si punand vindecare totala in tot trupul ei ! Te rog sa o intaresti si pe Ioana si sa-i maresti increderea ei in Tine si i-Ti multumesc ca ma asculti Amin !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: