Florin Ianovici – Durerea unei alegeri -COMUNICATUL Cultului Creştin Penticostal

1 Corinteni 11:28 „Fiecare să se cerceteze dar pe sine însuşi şi aşa să mănânce din pâinea aceasta şi să bea din paharul acesta. ”

Sunt aproape 24 de ani de când am pășit pe poarta bisericii Betel. Atunci era o ,,baracă’’, ce în inima mea contrasta puternic cu impunătoarele biserici ortodoxe sau mănăstirile cu care eram obișnuit.

Frumusețea aveam să o găsesc înlăuntru. Oamenii luminau, iar aerul respira bunătate și liniște. Când sora Nicoleta Mureșan a cântat lui Dumnezeu, inima mea a știut că a găsit drumul spre casă.

Anii au trecut, iar dragostea de mamă a bisericii Betel a crescut față de mine. Mi-a purtat de grijă, m-a încurajat și mi-a zâmbit îngăduitor atunci când râvna mea nu era deopotrivă cu înțelepciunea.

Într-o zi, în 2004, biserica mi-a dat responsabilitatea de a o păstori. Am început cu stăngăcie, șovăială și teamă. Dragostea de Dumnezeu însă ne-a purtat pașii în cei 14 ani de slujire. Cei aproape 1200 de oameni botezați sunt o mărturie a binecuvântării noastre.

Astăzi mi-am cercetat inima înaintea lui Dumnezeu. În față stau azima și paharul Domnului Isus. De jur împrejur pastorii Ivan și Ianovici, împreună cu ceilați slujitori. Și cu spaimă în suflet am realizat că nu pot frânge azima. De mult vântul răutății, defăimării și invidiei ne-a îndepărtat pașii unii de alți.

Hristos nu poate fi slujit cu inima împărțită.

Cercetându-mă am înțeles că sufletul meu este rănit și dezamăgit. Mi-am îngenunchiat voința și de dragul mamei mele, biserica Betel, am stat sub disciplină mai bine de jumătate de an. Am așteptat în tăcere ajutorul Domnului. Nu am fost singurul îndurerat. Lângă mine atâția credincioși au suspinat.

A venit ziua când am fost judecat, reabilitat și m-am întors ca pastor în biserica Betel. Aș fi vrut ca totul să fie vindecat și să pornim pe drumul unității. Dar nu este cu putință.

Conducerea penticostală e de altă părere. Am aflat că, din nou, biserica Betel este disprețuită și ignorată. Nimeni din conducerea Cultului nu a pășit în biserică să aducă lămuriri, să ofere explicații, să îndrume și să întărească credincioșii. Deși disciplinarea mea a fost publicată pe site-ul Cultului, nimeni nu și-a asumat răspunderea să stea de vorbă cu credincioșii celei mai mari biserici penticostale din capitala României. În același mod, a fost citită și decizia reabilitării, într-o zi de joi, fără vreo preavizare sau publicare pe site-ul Cultului.

Biserica are întrebări. Eu am dorit mult să stau de vorbă cu biserica și să răspund întrebărilor ei. Am crezut că vom avea curând o Adunare generală unde să putem decide în mod responsabil și deschis viitorul bisericii.
Conducerea penticostală e de altă părere. Nu se face nicio Adunare generală, iar pastorul coordonator este stabilit doar de către ei, fără ca biserica să fie întrebată. Eu nu am primit nici măcar dreptul de a vorbi cu credincioșii. Și mi-am dorit atăt de mult…!

Imediat după revenirea ca pastor am primit o invitație la o seară de veghe în biserica Evanghelia care aparține Cultului Penticostal. Au fost prezenți si alți pastori penticostali din Comunitatea de București. Am acceptat să fiu prezent. Mai mult ca orice aveam nevoie de rugăciune. Frații au mediatizat prezența mea în biserică în spațiul online. Coonducerea cultului m-a sunat și mi-a interzis să merg. Fără explicații.

Am postat câteva cuvinte de mulțumire pentru credincioșii care s-au rugat și au postit în perioada de încercare. Am anunțat pe pagina personală de facebook că voi sluji, deși nu explicit, în după amiaza duminicii Floriilor. Am fost sunat de către conducerea cultului și mi s-a cerut să retrag postarea. Am fost nevoit să renunț la anunțul privind slujba în care voi predica. Fără explicații.

Prin decizia conducerii penticostale mi s-a interzis (vezi foto 1) să inițiez evanghelizări în afara bisericii Betel. Pot predica la Betel, dar nu am voie să inițiez evanghelizări în afara bisericii. În urechi îmi răsună porunca Mântuitorului: Marcu 16:15 „Apoi le-a zis: „Duceţi-vă în toată lumea şi propovăduiţi Evanghelia la orice făptură. ” Cum pot ajunge în toată lumea stând la Betel? Dumnezeu mi-a încredințat o viziune: misiunea Renovatio. Înainte de suspendare am ieșit în afara granițelor bisericii și am organizat evanghelizări cu tineri inimoși și dăruiți în incinta complexului Romexpo, sala Mihai Eminescu. Acum conducerea penticostală îmi interzice acest lucru. Fără explicații.

Sufletul mi se cutremură. Credința penticostală s-a născut în focul dragostei lui Dumnezeu pentru sufletele adormite de ritualuri, datini și ipocrizie religioasă. Înaintașii noștri au stat pe baricada Cuvântului sfânt și au adus trezire în mijlocul unui neam a cărui evlavie e lipsită de putere. Îmi tânjește inima să văd oameni mântuiți. Conducerea penticostală, însă, îmi interzice să inițiez evanghelizări. Cum poate slova omului să fie peste slova Domnului Dumnezeu?

Acum 24 de ani, într-o zi de sâmbătă, împreună cu 3 tineri credincioși am mers pe străzile Bucureștiului și am dus sandvișuri copiilor abandonați. De atunci și pănă azi pasiunea aceasta a născut misiunea Viață și Lumină unde hrănim în școli la prânz 220 de copii romi în Bughea și Valea Măcelarului, 140 de copii din familii care locuiesc în stradă sau nu au niciun support, la Centrul din Grivița, 70 de copii din Purcari, Republica Moldova, 40 de orfani în Centrul din Izbiceni, 65 de tineri proveniți din orfelinate în Centrul pentru tineri… adică peste 500 de suflete. E o povară care uneori m-a făcut să nu pot dormi. Am fost întrebat de conducerea cultului cum ne descurcăm și le-am spus că în luna aprilie vom rămâne fără bani. Care a fost răspunsul lor: în decizie mi-au interzis să strâng fonduri pentru Viață și Lumină sau orice altă misiune atunci când predic în biserici la evanghelizări. (vezi foto)

Ani de zile, voi , credincioșii, ne-ați fost alături cu haine, mâncare, bani și nu ați lăsat acești copii să ajungă cu sufletul și trupul distrus. Pe porțile de la Viață și Lumină au intrat cu lacrimi și au ieșit cu bucurie peste 600 de copii, peste 1000 de tineri și câteva mii de familii. Cuvântul lui Dumnezeu spune: Iacov 1:27 „Religia curată şi neîntinată înaintea lui Dumnezeu, Tatăl nostru, este să cercetăm pe orfani şi pe văduve în necazurile lor şi să ne păzim neîntinaţi de lume. ” Voi, credincioșii, ați fost alături de noi și ați împlinit ce este scris. Ce aș putea să explic celor peste 500 de suflete, de care Viață și Lumină are grijă, prin faptul că mi s-a intrezis de către conducerea penticostală să strâng bani pentru ei? Ce ar putea înțelege aceste suflete lovite de soartă?

Ceea ce amărăște peste măsură sufletul meu este faptul că bisericii Betel i s-a citit o versiune a deciziei – din care lipsea interdicția de a strânge bani pentru nevoiași – iar mie mi s-a transmis o altă versiune în care interdicția era enunțată. (foto 2) Biserica nu trebuie să știe tot adevărul? De ce tratăm situațiile și oamenii cu două măsuri?

Este timpul ca sufletul meu să facă o alegere. E dureroasă. Am avut clipe cerești împreună cu credincioșii și slujitorii penticostali. Vă prețuiesc și nu am dorință mai mare decât aceea de a zidi împreună Împărăția lui Dumnezeu. Dar citind decizia conducerii penticostale și cuvintele Bibliei, care sunt în contradicție, realizez că sunt pe cale să ucid în mine tot ceea ce iubesc mai mult: mântuirea oamenilor și mila față de oropsiți.

Iubesc Betelul cum numai Dumnezeu știe. Dar fără evanghelizare, fără copiii pe care îi îngrijesc și fără posibilitatea transparenței devin infirm. Nu pot fi ceea ce sunt fără focul Evangheliei, bucuria orfanilor și părtășia adevărului cu sfinții.

Am nevoie să îmi recapăt glasul care mi-a fost interzis pe mediul online. E timpul ca oamenii pe care i-am slujit să afle adevărul. Voi publica materiale, dovezi și voi prezenta faptele așa cum au fost ele.

Toate acestea au un cost. Cu inimă grea am acceptat să îl plătesc.

De aceea, de astăzi, în actualele circumstanțe, renunț să mai fiu membru în cultul penticostal, deși crezul meu rămâne neschimbat.

13.04.2017
Florin Ianovici

Catre Comitetul Bisericii Betel (acelasi Comunicat)

CITESTE si –

44 comentarii (+add yours?)

 1. Radu Ion
  apr. 13, 2017 @ 14:07:59

  Eu inteleg masura cultului ca o forma progresiva de reabilitare a pastorului Ianovici. Din pacate iesirea de sub aceasta disciplinare nu arata pocainta adevarata.

  Pana la urma a fost vorba doar de 6 luni pana acum si probabil spre finalul anului era reabilitat complet.
  Argumentele scripturale aduse sunt slabute, de genul: Eu am un mandat sa predic la toti si acum sunt limitat la biserica Betel. Predicati la Betel si prin internet la tot globul cateva luni apoi treptat restrictile vor fi ridicate.

  Acum ati iesit la aruncat mizerii in spatiul public. Cine seamana vant va culege furtuna. Asa ca retrageti-va onorabil, daca va pasa de biserica si oameni mai mult decat de orgoliul personal.

  • Adela M
   apr. 14, 2017 @ 00:56:24

   Mizerii?? Avem dreptul si nevoia sa cunoastem ce se tot petrece, dar fratele pastor Florin Ianovici are si mai multa nevoie sa expuna adevarul pentru ca sa nu fie o pricina de poticnire pentru unii, care poate sunt la inceput de drum cu Domnul… insa cine cunoaste bine pe fratele Ianovici (chiar si online, ascultand predicile dansului) nu se poate sa nu fie convins de curatia dansului. Dumnezeu sa il binecuvanteze si sa il restaureze, sa ii dea sanatate si pace in inima si putere de a fi mai departe un indrumator si un sprijin real pe Calea Crucii Domnului Isus!

  • Alin
   apr. 14, 2017 @ 08:11:50

   […], vrasmas al neprihanirii, om care nu il cunosti pe dumnezeu, iti vei lua rasplata dupa cuvintele de ocara aduse lui Dumnezeu!

  • Sándor Gönczi
   apr. 14, 2017 @ 11:23:06

   Ceea ce nu inteleg si nu am inteles de la conducerea cultului este ca, chiar de la inceputul problemei au fost in ceata, au dat un comunicat ca Fr. Florin Ianovici nu este vinovat, de ce nu stim pentru ca au ascus adevarul, pe urma vin si spun ca Fr. este vinovat si ca atare trebuie sa stea pe banca 6 luni de zile. Ce este mai neclar este ca, acuma are voie sa predice ca si pastor in biserica Betel dar nu are voie sa predice in afara bisericii Betel. Cu amaraciune imi vine aminte vremurile de mult apuse, care din pacate nu sau apus la conducerea Cultului Penticostal, atunci cand nu aveai voie sa predici in alt loc decat in biserica in care erai pastor. Ceausescu a fost omorat, urmasii lui inca mai sunt in viata.

  • Pirvu George
   apr. 14, 2017 @ 12:03:40

   Esti …dus cu …sorcova .Daca ai fi fost tu in locul lui ai fi …STAT cuminte asa cum a stat el?sau esti de-ai lor din „tagma „lor?mai bine taci ca sa nu iti scriu dupa cum meriti…

 2. braconierul
  apr. 13, 2017 @ 14:25:44

  Cultul asta are niste hotarari pt idioti fara sa spuna motivul punerii in culpa a dlui Ianovici, e ca si cum ai arunca ciolane la caini

 3. Daniel Dulugea
  apr. 13, 2017 @ 20:22:52

  Crezul cultului penticostal este adevărat; biblic, și va exista până la răpirea Biserici. Noi însă, suntem pasageri prin cult. Cu cultul penticostal nu am făcut legământ până la moarte. În ce mă privește, am făcut două legăminte până la moarte: 1) cu Dumnezeul lui Avraam, Isac și Israel, 2) cu soția mea. Există mai multe organizații și pot să mai apară altele care împărtășesc crezul adevărat; biblic. Există deasemenea multe Biserici locale care nu fac parte dintr-o organizație și care împărtășesc crezul adevărat; biblic.
  Oameni din conducerea cultului penticostal dacă ați devenit aroganți și vă împotriviți lucrări lui Isus, Domnul are un mesaj pentru voi: „Vai de voi lideri ipocriţi! Voi blocaţi oamenilor accesul în Regatul ceresc. Nu numai că voi nu intraţi în el, ci împiedicaţi şi pe cei care vor să intre acolo!”

 4. elenamarinalexe
  apr. 13, 2017 @ 23:51:49

  Pe mine mă intrigă un singur lucru.de ce diferă în conținut cele două decizii? Mi se pare foarte ciudat, dar acum am certitudinea că nu m-am înșelat în părerile mele. Dumnezeu să te binecuvânteze pastore, Ianovici. Îți respect decizia, deoarece ești și singurul care cunoști toate amănuntele, care te-au determinat să faci acest pas. Important este că alegi să predici mai departe Evanghelia, nu modul și mijloacele prin care ai s-o faci.

  • iulianmaidaniuc
   apr. 15, 2017 @ 08:50:44

   Diferă in conținut pentru ca ceea ce e pt Florin e pt el si ceea ce trebuie sa știe biserica știe doar ea.
   Ce rost are sa știe biserica,ca el nu mai are voie sa strânga bani pt misiune???

   Ianovici e un om care nu trăiește după Cuvânt!!!
   Se vede.cum e si biserica lui…firească!

   • elenamarinalexe
    apr. 18, 2017 @ 15:29:09

    Se vede că nu ai prea înțeles ce am spus…să explic: e absurd ca dintr-o sursă, instituție, să apară două decizii diferite și mai ales atunci când sursa este de sorginte creștină, cu teamă de Dumnezeu, deja este jenant…Păi cum să-i spună separat pastorului ceva și bisericii altceva? Nu-i rușinos?

 5. Trackback: Florin Ianovici NELĂMURIRI: Suspendarea ridicată, dar cu condiții | agnus dei - english + romanian blog
 6. Florica Hudema
  apr. 14, 2017 @ 02:46:02

  Dumnezeu sa va binecuvinteze cu multa putere si intelepcine Domnu Isus nu va lasa, va iubeste mul aveti o credinta adevarata si va da multa putere sa treceti prin incercari 2coriteni vers 3,4

 7. Octavian
  apr. 14, 2017 @ 06:37:07

  Domnul sa va binecuvintez in naite cu credinta caci ce L ce pazeste lumea e cu dumneavostra

 8. Nicol
  apr. 14, 2017 @ 10:56:09

  O decizie minunata ati ales Frate Florin Dumnezeu va rasplati nedreptatea cultului penticistal sa isi tina cei 30 de arginti ca nu ne trebe invatatura lor si noi trebe sa urmam invatatura Domnului Isus Hristos mintuirea vine de la el Nu de la oameni. Doresc ca Dumnezeu sa te foloseasca pe mai departe sa te putem asculta mesajul lui Dumnezeu prin Duhul Sfint

 9. Ene St. Mihai
  apr. 14, 2017 @ 11:18:10

  Stimate domnule Florin Ianovici,

  Va pastrez o frumoasa si vie amintire inca din vremea cand eram Inspector Eparhial la Sectorul Invatamant al Patriarhiei Romane.

  Dumnezeu sa Va rasplateasca generozitatea si inima buna pentru copiii aflati in suferinta.

  Multa sanatate si sarbatori fericite!

  Cu deosebita consideratie,

  Ene St. Mihai,
  Consilier principal ANRP, Guvernul Romaniei

  Bucuresti, 14 aprilie 2017

  • rodi
   apr. 14, 2017 @ 13:34:38

   D-le Ene St. Mihai, sunteti un om de mare valoare. Va multumim din adancul inimii pentru cuvintele dvs. Dumnezeu sa va rasplateasca pentru aceasta frumoasa incurajare!

   Am facut o postare separata din comentariul dvs. aici -https://rodiagnusdei.wordpress.com/2017/04/14/mesaj-adresat-lui-florin-ianovici-din-partea-unui-consilier-din-guvernul-romaniei/

 10. IB Cosmina
  apr. 14, 2017 @ 17:42:28

  Din pacate nu sunteti cu numic diferiti de cei pe care voi ii numiti cu atita aroganta (din lume) va spalati rufele i n public in loc sa aveti decenta sa rezolvati problema intern .

 11. mike
  apr. 14, 2017 @ 21:14:45

  Nu numai ca nu sunt diferiti (unii) –ci, mai rai– -deoarece stiu mai bine CUVINTUL si legile Domnului si se lauda ca au DUHUL–(care duh ?? ). La miscarea initiata de Domnul Isus –Evanghelizarea-Vestea Buna- multi cirteau,dar Gamaliel a spus – Sa nu va treziti ca luptati impotriva Lui Dumnezeu– daca lucrarea e de la El, nu va pieri– daca nu e de la Domnul, se va destrama . Daca fr Ianovici e curat – sunt increzator ca va face lucrarea Domnului cu si mai multa rivna si multi se vor intoarce la pocainta– de fapt asta e si vointa Lui Dumnezeu –Christos a inviat!!!

 12. Trackback: Mesaj adresat lui Florin Ianovici din partea unui consilier din Guvernul Romaniei | agnus dei - english + romanian blog
 13. Trackback: FLORIN IANOVICI: Fiți martori astăzi ai retragerii mele (LIVE VIDEO) | agnus dei - english + romanian blog
 14. douavieti2015
  apr. 15, 2017 @ 02:26:23

  Unde a disparut restul postarii, ca era lunga?

 15. douavieti2015
  apr. 15, 2017 @ 02:27:54

  Si erau si pozele cu cele doua comunicate nr.168 si 169!

  • rodi
   apr. 15, 2017 @ 09:50:04

   E extraordinar ce s-a intamplat. Am adaugat linkurile de la celelalte articole postate despre cazul fratelui Florin Ianovici si a disparut articolul cu tot cu poze. Va multumesc mult ca mi-ati atras atentia. Domnul sa va binecuvanteze!

 16. douavieti2015
  apr. 15, 2017 @ 10:33:37

  Cu toata dragostea! M-am mirat pentru ca de cand ati postat articolul asta, l-am accesat de mai multe ori si, dintr-odata, vad ca a disparut cu tot cu poze, desi celelalte postari sunt intregi.
  Imi parea rau, caci dvs. ati fost prima care ati postat despre iubitul nostru frate si de la dvs. au preluat toate celelalte site-uri.
  E o durere imensa pentru noi sa mai mergem la adunare de-acum… Nimic nu va mai fi la fel… Si nici macar nu stim ce va urma…
  Deja unii frati si surori si-au facut publica hotararea de a parasi biserica Betel…
  Sarbatoarea Invierii Domnului va fi pentru noi, cei de la Betel care-l iubim atat de mult pe pastorul nostru, umbrita de durerea inimilor noastre… Domnul sa-l intareasca in continuare pe fratele Florin. Si sa aiba mila de noi, de Betel!
  Va multumim ca ne sustineti in rugaciune, avem acum mare nevoie! Domnul sa va rasplateasca si sa va binecuvinteze sora Rodica!

  • rodi
   apr. 15, 2017 @ 10:49:44

   Nimic nu e mai trist si dureros decat dezbinarea intr-o biserica. Dumnezeu sa va ajute sa treceti si prin aceasta faza nedorita si sa nu uitati tinta chemarii voastre ca la urma urmei, Domnul ne va cere socoteala tuturor pentru lucrarea noastra personala in slujba Sa. Asta conteaza. Ne rugam pentru voi in continuare. Si inca odata, mii de multumirii pentru sesizare, va apreciez si intotdeauna v-am apreciat contributia dvs. prin comentarii. God bless you!

 17. douavieti2015
  apr. 15, 2017 @ 11:29:38

  Ma mangaie ce imi spuneti. M-am gandit la un moment dat ca v-am obosit cu comentariile mele! Dar in general nu este zi sa nu deschid site-ul dvs. de cel putin 3 ori.
  Si eu va pretuiesc si cred ca trebuie sa stiti ca sunteti singurul site crestin pe care il accesez de ani de zile. Foarte rar deschid si alte site-uri crestine, cum a fost acum cazul, ca sa vad ce scriu si altii despre un subiect extrem de important, dar observ ca dansii preiau de la dvs.
  Domnul sa va fie mangaierea si dvs. si multumesc mult de tot pentru incurajari. Tinta chemarii noastre… Cat de adevarat!
  Domnul, in indurarea Lui, sa tina deschisa usa lucrarilor personale din adunare, caci nu stim ce va fi… Domnul sa Se indure, caci El a dat daruri, a impartit lucrari, si a facut trimiterea unor frati si surori ca sa lucreze in adunare cu darurile pe care El le-a incredintat lor spre zidire, imbarbatare, mangaiere, mustrare, ridicare, trezire etc. La urma urmei suntem o biserica penticostala. Credem in darurile Duhului Sfant, le primim cu bucurie si mergem cu dragoste in adunare sa le daruim Bisericii spre zidirea Trupului lui Hristos si pentru gloria Domnului nostru.
  Domnul este Cel care zideste, dar satana vine sa darame, sa rupa, sa fure… Avem mare nevoie de zid de protectie prin rugaciunile sfintilor. Domnul sa va rasplateasca dragostea!

  • rodi
   apr. 16, 2017 @ 00:31:51

   Avem o mare mangaiere si incurajare din partea unora, ca si dvs. care lucra alaturi de noi in diferite moduri si capacitati. Si, avem totusi un mic regret, ca nu avem mai mult timp sa putem’cultiva’ prieteniile acestea a fratilor si a surorilor pe care i-am cunoscut online, tot din cauza muncii pe acest blog, care o facem cu drag in majoritatea timpului nostru liber. Dar, stim ca intr-o zi vom avea ocazia de partasie, cand Domnul ne va duce acasa. Sa aveti o zi binecuvantata de aceasta mare sarbatoare a invierii Domnului nostru Isus!

 18. Zele Daniel
  apr. 15, 2017 @ 14:12:37

  Pai nunteleg daca ziceti cal iubiti pe fratele Ianovici ,si cred cal iubiti de ce nu ramaneti in biserica asa cum au facut fratii din biserica fratelui Pustan ,doar voi ati construit biserica de ce sa plecati unitiva faceti adunare generala si sustinetiva pastorul de ce lasati pe altii sa se bucure de munca voastra plecand Domnul sa va tina uniti ,bravo acestui sait caci publica adevarul

  • rodi
   apr. 16, 2017 @ 00:24:55

   Pentru ca daca fratele Ianovici ramane, nu mai are voie sa stranga fonduri pentru Fundatia care ingrijeste peste 560 de copii, pana la sfarsitul anului.

 19. Liviu Grădinaru
  apr. 15, 2017 @ 16:02:37

 20. Ile Aniko
  apr. 16, 2017 @ 13:41:10

  Ce bine ca Dumnezeul nostru nu este in posesia niciunui cult! Fiti mult binecuvantat in lucrarea Imparatiei Lui !

 21. Zele Daniel
  apr. 16, 2017 @ 15:44:35

  Domnul sa fie cu biserica Betel, si cu fratele Ianovici ,si sa se ajunga la o intelegere intre el si comunitate Domnului nui plac despartirile,daca nu se ajunge atunci biserica cred co sa plece cu fratele Ianovici Domnul sa dea intelepciune fratilor de la comunitate

 22. cornel
  apr. 18, 2017 @ 00:28:36

  cel mai corect mi se pare ca acum, dupa ce am ascultat ceea ce fratele Ianovici a avut de spus, sa ascultam ce spun si ceilalti frati din conducerea cultului penticostal… pentru ca a asculta doar ce iti spune un om, neglijand pe ceilalti frati pastori din consiliul bisericesc, si mai apoi sa faci comentarii de pe margine, mi se pare eronat total…asa ca, cei care vreti sa va spuneti parerea asculati amandoua partile pentru a putea vorbi in cunostinta de cauza si nu va exista pericolul de a trage concluzii gresite.. ma rog pentru fratele Ianovici, Domnul sa il binecuvinteze

 23. Trackback: 19 Aprilie – Apel la Rugaciune si sprijin pentru pastorul Florin Ianovici | agnus dei - english + romanian blog
 24. Trackback: Florin Ianovici – Premoniții: Astăzi este ședința Comitetului Executiv al Cultului Creștin Penticostal în care se va discuta situația retragerii mele. | agnus dei - english + romanian blog
 25. Trackback: Comunicat referitor la retragerea pastorului Ianovici Florin | agnus dei - english + romanian blog
 26. Trackback: Misunea RENOVATIO, cu Florin Ianovici, Duminica 23 Aprilie, la Romexpo, Bucuresti | agnus dei - english + romanian blog
 27. Trackback: NewsNet Creștin: † Interviu cu Florin Ianovici referitor la Comunicatul Cultului Creștin Penticostal | agnus dei - english + romanian blog
 28. Trackback: Referitor la retragerea pastorului Florin Ianovici | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: