Tony Berbece – Cel mai puternic medicament

Cel mai puternic medicament

Voi avea harul sa vorbesc maine la Biserica Profides de la ora 18:30 și luni de la 10:30 pe stadionul din Fundulea despre cel mai scump și prețios medicament dat omului.

Un medicament care vindeca până și de moarte, dacă îl ai în tine trăiești veșnic în lumină și belșug.

Acest medicament nelimitat și gratis este sângele lui Cristos. Iată patru efecte ale lui în viața omului:

1. Iartă păcatele – „zapisul” a fost șters și zdrobit. Este vorba despre tăblița aceea pusă deasupra condamnatului la moarte prin crucificare. Fiecare meritam o moarte prin crucificare și deasupra capului nostru trebuiau scrise păcatele noastre, dar Cristos le-a șters și a și zdrobit definitiv aducerea lor aminte. Vom trăi veșnic prin El.

2. Dezbracă de puterea păcatului (Romani 6:6). Nu ar fi fost suficient doar să ierte. Când prinzi mereu la furat în cămara ta o femeie flămândă cu copii acasă nu e suficient doar să o ierți, ci trebuie să-i dai să mănânce mereu pentru că altfel va fura iar. Așa și cu noi, dacă doar eram iertați era degeaba, dar am primit și puterea să spunem „Nu” oricărui păcat. Puterea de a fi sfinți e din El.

3. Intrare liberă la Tatăl. Înainte daca voiai să comunici cu Dumnezeu rugăciunile erau prin mijlocire preoțească și prin jertfe aduse la Templu. Azi datorită lui Cristos, Dumnezeu ne primește direct când vorbim cu El de oriunde și oricând. Acesta e un mare har pe care-l experimentez zilnic la un alt nivel.

4. Distruge forța celui rău. În Apocalipsa ni se spune că creștini l-au biruit pe diavol prin sângele Mielului! Diavolul urlă împotriva oricărui credincios dar noi nu suntem abandonați, avem cea mai puternică armă. Eu când îi aduc aminte diavolului de „Sângele lui Cristos” știu că acesta fuge de la mine pentru că cu adevărat cred în puterea lui și trăiesc sub curăția dată de acesta!

Doamne ajută!

Tony Berbece

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: