Sorin Cigher – Ce cadou minunat în Vinerea Mare

O zi de durere, de lacrimi, de moarte. Aşa putem descrie această zi istorică. Unul moare pentru păcatul lui, iar Altul moare pentru păcatele tuturor. Unul se sinucide, iar Altul este ucis cu sânge rece de armata romană… Unul moare disperat şi nu-i rămâne decât să-și aștepte osânda veșnică, iar Altul moare în agonie, dar învie şi este Domnul Domnilor,

Împaratul împăraţilor, la dreapta lui Dumnezeu!

Hristos este omorât de noi, de fiecare muritor, de cei prinși în ritualuri an de an… Hristos, plin de blândeţe, se lasă întins pe cruce, batjocorit de către trecători, scuipat de oamenii plini de fiere amară, împuns la ordinul mai marilor… El moare, moare pentru mine şi pentru tine! Ce cadou minunat în Vinerea Mare, să moară Fiul lui Dumnezeu în locul meu! Cred, sunt convins şi îi mulţumesc că a purtat crucea mea, a suportat cuiele mele, scuipatul ce îmi era mie adresat, pentru păcatele mele! Moartea Lui îmi asigură iertarea! Sângele Lui este singura soluţie pentru eliberarea de trecut şi asigurarea pentru viitor!

Îndrăzneşte! Crede! Primeşte! Acceptă cu toată fiinţa ta lucrarea de la Cruce din Vinerea neagră. E și vinerea ta, a morţii înlocuitoare! Și ai răbdare, vine şi duminica! Vine şi ziua învierii, e pe drum!

Sorin Cigher

4 comentarii (+add yours?)

  1. dininimapentrutine
    apr. 14, 2017 @ 14:07:50

    Am primit acest CADOU si eu

  2. octavpelin
    apr. 15, 2017 @ 01:52:26

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: