Iuga Viorel – Ajută-i pe cât mai mulţi să se bucure de prezenţa, pacea, prietenia şi păstorirea Celui viu în vecii vecilor

Dragi fraţi şi surori în Domnul Isus Cristos,
Recitind pasajele biblice care relatează Învierea Domnului, am constatat că deşi Mântuitorul era viu, mulţi oameni nu se bucurau încă de învierea Sa şi nici de binecuvântările aduse prin ea. Cei mai mulţi erau în neştiinţă, iar unii, deşi au aflat adevărul, au rămas în necredinţă.

Din nefericire, situaţia nu s-a schimbat mult. Astăzi, Domnul Isus Cristos este viu, atotputernic, iubitor, aproape de noi şi este deţinătorul tuturor binecuvântărilor materiale şi spirituale. În ciuda acestei realităţi susţinută prin dovezi temeinice, mulţi oameni se află în neştiinţă, iar alţii au ales necredinţa. Pentru că ambele stări sunt în detrimentul semenilor noştri, vă rog insistent ca şi de aceste sărbători să ne gândim atât la bucuria Celui veşnic viu, cât şi la binecuvântarea semenilor. În timp ce mulţumim din toată inima pentru „starea de har” în care suntem, să căutăm, şi cu ajutor de sus să găsim, soluţii prin care să răspândim informaţia despre adevărul învierii. Să îi ajutăm pe cei care se află în neştiinţă să cunoască adevărul şi pe cei ce au ales necredinţa să accepte adevărul învierii lui Cristos. Procedând în felul acesta, nu numai că ne vom îndeplini misiunea încredinţată, dar vom demonstra şi că înţelegem rostul sacrificiului de pe Golgota. Aşa cum bine ştim, Domnul Isus a murit pentru toţi oamenii, îi doreşte salvaţi pe toţi şi răspândirea Evangheliei ne-a fost încredinţată nouă, copiilor Săi răscumpăraţi prin credinţă.

Bucuraţi-vă deci şi în aceste sărbători de sănătate, de condiţiile bune pe care le aveţi, de întâlnirea cu membrii familiei, de timpul frumos din adunările publice, dar nu uitaţi de cei ce sunt încă în robia păcatului. Isus Cristos, Împăratul împăraţilor, Cel veşnic viu s-ar bucura mult ca în aceste zile de sărbătoare şi alţi oameni să ajungă la cunoştinţa adevărului şi să fie salvaţi. Dacă vei contribui la aceasta, sigur te vei bucura şi tu!
Domnul, care a biruit moartea, Sursa oricărei binecuvântări, îţi va binecuvânta şi aceste zile de sărbătoare!

Contribuie şi tu la binecuvântarea altora! Ajută-i să nu se bucure doar de un mormânt gol sau de tradiţii golite de orice semnificaţie spirituală.
Ajută-i pe cât mai mulţi să se bucure de prezenţa, pacea, prietenia şi păstorirea Celui viu în vecii vecilor.

Iuga Viorel

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: