Președintele Trump transmite un mesaj de Paște: ,,America este o națiune de credincioși”

Președintele Donald Trump a folosit adresa saptamanala de joi, pentru a emite o declarație de sprijin pentru evrei și creștini deopotrivă, și a trimis un mesaj puternic pentru cei care cred că America este un stat laic, cu prilejul sarbatorii de Paste, potrivit Charisma.

,,Dragi confrati americani, a spus el, acesta este un sezon de mare speranta. Saptamana aceasta, familiile de evrei din intreaga tara si de peste intreaga lume, sarbatoresc Pastele evreiesc si repovestesc despre cum Dumnezeu i-a eliberat. Povestirea din Exodus, este o povestire despre libertate, este o povestire despre niste oameni incredibili, care au fost eliberati din asuprire si au marit credinta omenirii. De-a lungul secolelor, poporul evreu a trait dintr-o persecutie intr-alta si totusi au perseverat si prosperat si au ridicat lumea la un nivel de peste masura.  Si astazi, natiunea lui Israel, sta ca un monument al credintei si dainuirii.

O alta zi de credinta si celebrare este de asemenea peste noi. In aceasta duminica de Paste, crestinii sarbatoresc invierea Domnului Isus Christos si promisiunea salvarii eterne. Este o zi sfanta de reverenta si inchinare. Este un timp sacru, care umple spiritul natiunii noastre, cu credinta poporului nostru.

America este o natiune de credinciosi  In timp ce familiile se aduna in casele de inchinare din intreaga tara, noi suntem multumitori de aceste binecuvantari enorme al acestui taram, care este casa noastra. Avem a tara minunata, un mediu rural abundent, si cu oameni uimitori, cu un viitor cu adevarat stralucitor. Inca de la inceput, America a fost un loc care a pretuit libertatea de a se inchina. Aceasta a fost promisiunea pe care primii colonisti au cautat-o in acest vast continent si este promisiunea pe care razboinicii nostri bravi au protejat-o pentru toti cetatenii nostri, de secole. Cu mult timp in urma.

Trist este ca multi oameni din jurul pamantului, nu se bucura de aceasta libertate. Si una din cele mai grave amentintari la libertatea noastra religioasa ramane amenintarea terorista. In Duminica Floriilor, in timp ce crestinii din intreaga lume au sarbatorit inceputul saptamanii sfinte, ISIS au omorat cel putin 45 de oameni si au ranit peste 100 altii, in doua biserici crestine din Egipt, Noi condamnam acest act barbaric, jelim impreuna cu cei ce au pierdut pe cei dragi ai lor si ne rugam pentru putere si intelepciune, de a obtine un maine mai bun, cand oameni buni sa poata sa se inchine in credinta lor, in concordanta cu constiinta lor.

Prin harul lui Dumnezeu, viata intotdeauna triumfa peste moarte, libertatea biruieste opresiunea si credinta stinge frica. Aceasta este sursa sperantei noastre si confidenta noastra in viitor. Vreau de asemenea sa transmit un mesaj special celor zbuciumati, care au simtit de prea multa vreme gustul amar al greutatilor. Vreau sa stiti ca aceasta Casa Alba se lupta pentru voi. Ne luptam pentru fiecare american care a fost lasat in urma. Ne luptam pentru dreptul fiecarui cetatean de a se bucura de siguranta si pace si de a lucra si trai cu demnitatea pe care toti copiii lui Dumnezeu au dreptul sa o cunoasca. Atata timp cat avem credinta unii intr-altii si incredere in Dumnezeu, vom izbuti!

Va multumesc. Va doresc un Paste fericit, un Paste evreiesc fericit. Dumnezeu sa va binecuvanteze si Dumnezeu sa binecuvanteze America!”

 

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: