19 Aprilie – Apel la Rugaciune si sprijin pentru pastorul Florin Ianovici

Maine, 19 Aprilie, la sediul Cultului Penticostal din Bucuresti, str. Carol Davila nr 81 sector 5, ora 9 00, se vor strange frați și surori, pastori din optzeci de biserici penticostale, pt a-și arata indignarea cu privire la situația bisericii Betel Bucuresti si deasemeni față de comportamentul celor din conducerea cultului vis a vis de pastorul Florin Ianovici. Sunteți invitați să veniți în numar cât mai mare, bineînțeles cei ce pot și doresc asta, dar vă rugăm în numele Domnului să ne comportăm ca niște copii de Dumnezeu, căci noi dorim doar să cerem explicațiile pe care nu le-am primit niciodată și cred că noi membri Betelului avem dreptul să știm clar motivul care a stat la baza suspendării pastorului nostru.

Tot mâine se va lua în discuție și excluderea pastorului din cultul Penticostal. Dacă pastorul Florin Ianovici va fi exclus, multi frati și surori din biserica Betel, sunt pregatiți să ceară excluderea lor din cult.

Domnul să vă binecuvânteze și să ne binecuvânteze pe toți!

ANUNȚ sursa Constantin Dragosh via Elena Marin Alexe

CITESTE mai mult aici –

Un al doilea anunt:

APEL LA SUSTINERE PENTRU LUCRAREA DOMNULUI!
Rugati-va pentru ca Dumnezeu sa faca lumina si pentru decizii intelepte!

Astazi se vor reuni sa sa discute ,sa negocieze ,si sa repare,poate, lucrurile rele facute din neveghere.

In jur de o suta de bisericii din regionala Bucuresti si-au trimis reprezentantii pentru a lua parte la negociere ,in termeni legali si dupa legile Cultului Penticostal, pe care chiar ei,conducerea, nu le respecta , in caz contrar fiind pregatiti sa iasa din Cult .
Biserica Betel doreste ca sa aiba explicatii in legatura cu distrugerea ei de catre Cultul Penticostal, si sa aiba dreptul sa isi aleaga pastorul prin vot….

CITESTE mai mult aici:

 

 

 

16 comentarii (+add yours?)

 1. Aurelia chita
  apr. 19, 2017 @ 00:39:51

  Nu stiu,dar cred ca aveți o problema cu Florin Ianovici!nu înțeleg,parca si ar pierde sufletul,de cereți ațâța post si rugăciune ptr el.ptr cei nemantuiti,ptr orfani,ptr lucrarea lui Dumnezeu nu se cere atata post…ce tot atâta post ?ptr putere?sa stea liniștit ca nu pierde nimic ca numai face parte din cult.sa se pocăiască,sa se smerească si ii va da Dumnezeu ceva sa lucreze ptr El.il ridicați ațâța in slavi parca ar fi un zeu …lăsa ti sa lucreze Dumnezeu si sa se facă voia Lui.Se tine post ptr el si nimic nu se rezolva.Știe Dumnezeu de ce.eu daca as pati așa ceva,m as retrage si as lăsa sa lucreze Dumnezeu si sa se facă voia Lui.mi se pare ciudat…ptr ce ?ptr putere?

  • douavieti2015
   apr. 19, 2017 @ 16:12:21

   Stimata doamna Aurelia Chita, va incepeti comentariul cu „nu stiu”, iar a doua fraza o incepeti cu „nu inteleg”. Ca nu stiti si ca nu intelegeti se vede, de aceea era mai bine sa taceti. „Cine vorbeste mult nu se poate sa nu pacatuiasca”. Ati citit vreodata asta in Biblia dvs.?
   Nu stiti si nu intelegeti dar judecati si aruncati vorbe despre lucruri, imprejurari si situatii pe care nu le cunoasteti. Si mai grav… despre persoane! Pocainta va trebuie dvs., pentru ce ati scris fara sa cunoasteti, si nu v-ar strica nici putina smerenie!
   Fiindca spuneti cu inaltare de sine ca daca ati pati asa ceva, v-ati retrage. Sunteti sigura de ce spuneti? Nu, nu v-ati retrage deloc, daca dvs. iesiti in fata acum in ceva ce nici macar nu va priveste.
   Cat despre „daca as pati asa ceva”, nu stiti nimic, dar vorbiti. Stit ce a patit fratele Florin? Stiti toate lucrurile? Stiti adevarul, acela adevarat, necenzurat? Il cunoasteti pe fratele Florin? Ati stat langa dansul? Ati trait toate lucrurile prin care a trecut si trece? Nu, chiar asta declarati, dar va mandriti ca v-ati retrage!…
   Multi oameni se vor trezi in ziua aceea ca au stat de partea vrajmasului judecand stramb. Vedeti si socotiti-va bine de care parte a baricadei stati: de partea adevarului sau de partea minciunii. Daca nu va afecteaza personal „cazul”, retrageti-va, asa cum pompos va mandriti.
   Va doresc multa intelepciune!

   • Cristian Feher
    apr. 20, 2017 @ 18:40:56

    numai sa nu faceti din el un idol cum fac multi si sa va treziti luptand impotriva lui Dumnezeu….nu despre cei din cult exista dubii si suspiciunii si mai bine informati-va inainte sa scrieti ceva. Domnul sa va dea intelepciune!

    • douavieti2015
     apr. 21, 2017 @ 04:30:33

     Frate Cristian Feher, apreciez gandul bun si multumesc de cuvintele ziditoare.
     Ce ma doare este ca intr-o zi de duminica tot poporul striga osanale si isi asterneau hainele pe drum, ca doar dupa o saptamana, in urmatoarea duminica, acelasi popor sa strige: „Rastigneste-L, rastigneste-L”.
     Intotdeauna cel firesc va prigoni pe cel duhovnicesc (Gal.4:29). Cred ca cei ce se grabesc sa dea verdicte ar trebui sa se informeze. Domnul a spus: „Cel ce este fara de pacat sa dea primul cu piatra.”
     Stiti ce ma mira frate Cristian? Ca majoritatea celor care cred ca stiu, nici macar nu l-au intalnit vreodata pe fratele Florin. Stiti ca intotdeauna la o lupta sunt cei doi in jurul carora este multimea de oameni stransi in cerc. Cine face galagia? Intotdeauna cei care asista, nu cei care se lupta. Asa este si aici. Vad oameni care nu au absolut nici o legatura cu omul Florin Ianovici, nici cu pastorul Florin Ianovici, nici cu crestinul Florin Ianovici, dar isi dau cu parerea, ceea ce nu este interzis, dar a acuza este. Vad oameni impotriva dumnealui, oameni carora nu le-a facut nici un rau. Atunci de ce dau cu pietre? Poate ca ei sunt sfinti…
     S-a creat o valva generala si fiecare crede ca este indreptatit sa-si spuna opinia personala. S-o spuna. Dar asa cum gloata are dreptul sa strige „Rastigneste-l”, asa si putinii de langa cruce au dreptul sa spuna ceva in favoarea inculpatului. Sau numai multimea conduce?
     Si-apoi nu vedeti ironia situatiei? Pietrele indreptate asupra fratelui Florin, acum se indreapta asupra celui care indrazneste sa spuna ceva in apararea dansului. Dvs., frate Cristian, credeti ca este corect? Credeti ca este normal? Dar crestinesc, credeti ca este???
     Si vedeti? Cineva stie anumite lucruri. Si vine la cel ce arunca cu piatra si-i spune ca nu e bine, ca el nu stie, ca e gresit. Apoi sar multi sa inchida gura si celui ce e de partea acuzatului, dupa ce mai intai i s-a inchis gura acuzatului. Si mai vine cineva care spune „Informeaza-te”. Da, frate Cristian, nu stiu tot, ca tot stie numai cine e in cauza, dar cat stiu, stau de partea dreptatii si a adevarului. De ce crestinii au sarit in apararea familiei Bodnariu? Stia cineva adevarul? Am trait noi cu ei in casa? Nu, dar la modul general, am stat de partea adevarului si am cerut sa se faca dreptate. Daca vrei sa vezi adevarul, il vei vedea. Se vede, numai sa nu alegi calea usoara. Lupta e grea, dar numai luptand poti invinge raul. Si apoi, aplicand la toate domeniile vietii de credinta, adevarul e la vedere, numai sa vrei sa-l vezi. Iar minciuna si raul intotdeauna sunt ascunse si greu de sesizat. Ele inabuse adevarul si se ascund sub masca neprihanirii. Oare cei ce arunca cu pietre, nu traiesc tot pe pamantul asta? De aceea spune Domnul ca un orb nu poate calauzi un alt orb. Asta e motivul pentru care nu nastem oameni pentru Imparatia lui Dumnezeu. Asta e motivul pentru care de la amvoane nu se mai predica adevarul lui Hristos, pentru ca pana si pocaitii se simt jigniti cand le arati natura lor decazuta. Lor le place astazi doar sa-i asiguri ca sunt iertati, iubiti si ca vor fi rapiti. Dar uitati-va ce spune Scriptura despre Laodiceea si unde sta Domnul! Si-apoi sa ne uitam in propriile vieti, inimi si biserici. De-aia suntem niste monstri spiritual multi dintre noi, ca nu traim Evanghelia lui Hristos, ci o alta evanghelie. Stiu ca ma veti pune toti la zid. Faceti-o. Nu-mi pasa! Crestinii astazi suntem experti la probele de sarit peste obstacole si la aruncarea cu greutati. Nu mai e pocainta, nu mai e smerenie, nu mai e evlavie pentru nu mai este teama de Dumnezeu. Domnul sa Se indure de Laodiceea!
     Frate Cristian, Domnul sa va binecuvinteze deplin pe dvs. si toata casa dvs.
     Spre deosbire de majoritatea care isi spune parerea din auzite, mai sunt unii, putini la numar, care vorbesc din ce cunosc, atat cat cunosc. „Si, cum s-a intamplat atunci, ca cel ce se nascuse in chip firesc prigonea pe cel ce se nascuse prin Duhul, tot asa se intampla si acum. Dar ce zice Scriptura? „Izgoneste pe roaba si pe fiul ei, caci fiul roabei nu va mosteni impreuna cu fiul femeii slobode.” ” – Galateni 4:29-30. Amin!

     • rodi
      apr. 21, 2017 @ 15:44:02

      E adevarat ca partea cea mai trista este ca vedem frati care nici nu-l cunosc pe fratele Ianovici, nici macar din prezenta online, dar spun niste lucruri si aduc niste acuzatii grozave si repeta minciuni care le-au citit s-au vazut online ca si cum ar cita Biblia… Unde e responsabilitatea personala de crestin? Asta e partea trista.

 2. geanina
  apr. 19, 2017 @ 00:53:53

  CE POT SA VA SPUN E CA E MULTA DICTATURA ,MA REFER LA ACESTI DOMNI CARE DECID SOARTA OAMENILOR,D-ZEU SA INTERVINA SI SA I DEA LA O PARTE SI SA PUNA ALTE PERSOANE CARE SA SE GHIDEZE DIN BIBLIE IN A LUOA DECIZII(1CORINTENI 13),D-ZEU CU SIGURANTA ARE CONTROLUL SI IDIFERENT CE VOR DECIDE ACESTI DOMNI FINALUL FRATELUI IANOVICI VA FI UNUL BUN!

 3. Lucica F
  apr. 19, 2017 @ 06:05:38

  Fetelor, eu zic 80 de pastori sa faca o nouă organizatie, asociatie, uniune. Bisericile care nu sunt afiliate la organizatia numita „Cultul Penticostal” sa se ralieze dacă vor la noua organizatie. Bineinteles, in ideea ca nu va fi „aceeasi Mărie cu altă pălărie..”

 4. Trackback: Florin Ianovici – Premoniții: Astăzi este ședința Comitetului Executiv al Cultului Creștin Penticostal în care se va discuta situația retragerii mele. | agnus dei - english + romanian blog
 5. Trackback: Comunicat referitor la retragerea pastorului Ianovici Florin | agnus dei - english + romanian blog
 6. Trackback: Misunea RENOVATIO, cu Florin Ianovici, Duminica 23 Aprilie, la Romexpo, Bucuresti | agnus dei - english + romanian blog
 7. Trackback: NewsNet Creștin: † Interviu cu Florin Ianovici referitor la Comunicatul Cultului Creștin Penticostal | agnus dei - english + romanian blog
 8. Trackback: Referitor la retragerea pastorului Florin Ianovici | agnus dei - english + romanian blog
 9. Selim
  apr. 22, 2017 @ 02:03:42

  – Ar fi frumos si bine sa existe o oarecare abținere in afirmațiile unor comentatori de ordinea zilei, doar daca nu sunt si ei niște infiltrati ca cei pe care ii apără, care consideră ca isi merită respectul si il pretind ca fiind „unși” sub pretextul ca Domnul ia chemat în lucrare si le-a pus pe inima asemenea reforme spirituale „uriase” de genul „renovatio” care nu au altă menire decât sa rupă Cultul Penticostal in două sau sa aduca lumea in el și sa acapareze generația tânără care nu are temelie spirituală, ușor de manipulat prin apelarea intr-un mod insistent la sentimentele lor in timpul „discursurilor unșilor” si in a caror inima in mod general Hristos nu e viu si lucrător, cuprinși de vicii si patimi in urma cărora se exercită o presiune fireasca de a scapa de păcate cu voia lor dar uitand că DOAR DACĂ „FIUL NE FACE SLOBOZI VOM FI CU ADEVARAT SLOBOZI”..
  – Observ ca cei ce știu Cuvântul acela cu privire la „”cine vorbește mult e cu neputință sa nu păcătuiască”” sunt cei mai vocali…ceea ce ne demonstrează naivitatea si copilăria spirituală…
  – Fostul pastor penticostal sa se pocăiască de păcatele care duc la moarte daca mai poate face asta…

  • rodi
   apr. 22, 2017 @ 09:55:13

   dvs. gresiti profund cand mentionati ‘pacate care duc la moarte’, daca va amintiti, cultul penticostal l-a gasit nevinovat pe fratele Ianovici de acuzatiile aduse si daca ati fi fost atent, fratelui Ianovici nu i s-a interzis participarea la Cina Domnului in cele sase luni de ‘pedeapsa’.

   • Mimi Cojocariu
    apr. 24, 2017 @ 07:20:32

    pai asta nu o mai inteleg ,nu este gasit vinovat, dar sa stea deoparte 6 luni si apoi sa faca numai ce vor cei din cult ,,adica sa fie dus de manuta la gradinita ca singur nu poate merge ,,saracutu copil ,,ce fel de pedeapsa este asta ??? pna ce si cina o putea lua ,,,eu nu o consider pedeapsa, ci pedepsit de cineva care vrea intentionat sa faca dezbinare.cel mai bine este ptr fr florin ca si-a dat demisia ,exact ca si fr pustan ,,dumnezeu sa-i binecuvinteze si pe ei si pe cei din cult.

  • elenamarinalexe
   apr. 24, 2017 @ 06:56:39

   Spuneți: de genul „renovatio” care nu au altă menire decât sa rupă Cultul Penticostal in două sau sa aduca lumea in el și sa acapareze generația tânără care nu are temelie spirituală,

   Cum adică să rupă cultul? E aberantă exprimarea…și apoi fără voia lui Dumnezeu nu cade fir de păr, dară un ditamai cultul… Ei și dacă ar cădea, să spunem prin absurd…ce nenorocire ar fi? Nu s-ar mai mântui oamenii doritori de Dumnezeu?Sau considerați că doar Cultul penticostal va păși în cer? Cred că dv.stră ați gândit ca un copil și v-ați exprimat frica…copilărește. D-ta ai auzit vreo dată de ce a murit Hristos? Cred că fiecare dintre noi are nevoie de pocăință zilnic…Sau dv. nu aveți?

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: