Vladimir Pustan la Biserica Greco-Catolică Șimand, jud. Arad (VIDEO)

FOTO Ciresarii

Serbare Cireșarii Șimand 17 aprilie 2017

CITESTE comentariul fratelui Daniel Cristian Florea (fost preot ortodocs) aici – Daniel Cristian Florea: Prezenta fratelui pastor Vladimir Pustan in biserica parohiei greco-catolice din loc.Simand-Arad a fost de bun augur. Duminica voi fi prezent si eu.

Mesajul Pastorului Vladimir Pustan la minutul 27 (sau la – 55)

7 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  apr. 18, 2017 @ 07:42:20

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. Dorian C
  apr. 18, 2017 @ 10:41:46

  A republicat asta pe Christ4roMedia.

 3. Iosif
  apr. 18, 2017 @ 17:18:02

  Si ‘mortii’ se saluta de „Pasti” si zic: „Hristos a’nviat !”,iar alti ‘morti’ le raspund: „Adevarat c’anviat !”

  „Daca marturisesti deci cu gura ta pe Isus ca domn si daca crezi în inima ta ca Dumnezeu L-a înviat din morti,vei fi mântuit.”(Romani 10:9).

  „Duhul lui Dumnezeu sa-L cunoasteti dupa aceasta: Orice duh care marturiseste ca Isus Hristos a venit în trup este de la Dumnezeu si orice duh care nu marturiseste pe Isus,nu este de la Dumnezeu,ci este duhul lui Antihrist,de a carui venire ati auzit. El chiar este în lume acum.”(1Ioan 4:2,3)

  „Caci în lume s-au raspândit multi amagitori,care nu marturisesc ca Isus Hristos vine în trup. Iata amagitorul,iata antihristul !” (2Ioan 1:7)

  „Cine zice ca ramâne în El trebuie sa traiasca si el cum a trait Isus.” (1Ioan 2:6)

  Ecumenismul se realizeaza si este evident,o certitudine vizibila,fie ca vrem fie ca nu. Ce este profetit în Scripturi se va realiza cu certitudine,iar cei ce se vor împotrivi vor fi dati afara din „sinagogi”,vor fi batjocoriti,prigoniti si chiar ucisi de cei ce-si zic ‘frati’.
  Dumnezeu sa se îndure de cei ‘alesi’ din poporul Sau !

 4. Iosif
  apr. 19, 2017 @ 02:38:07

  Va multumesc în Numele Domnului,pentru acceptarea comm-urilor mele pe blogul vostru,commenturi scrise din iubire pentru Hristos Isus,Calea,Adevarul si Viata autentica,unica si indestructibila,singura care va schimba sistemul raului mondial,(matrix) al înselaciunii lumii în care Biserica lui Hristos a intrat inconstienta,calauzita de „pastori” falsi si hrtistosi mincinosi,lipsiti de ungerea Duhului,care vorbesc din duhul si imaginatia lor,si care profita de pe urma „turmelor”înfometate si însetate dupa ADEVAR,de lipsa de hrana sanatoasa a revelatiei Duhului Sfânt,a lui Dumnezeu.
  „Paziti-va de prorocii mincinosi. Ei vin la voi îmbracati în haine de oi,dar pe dinlauntru sunt lupi rapitori.Îi veti cunoaste dupa roadele lor. Culeg oamenii struguri din spini sau smochine din maracini ?”(Matei 7:16,17)
  Fiti binecuvântati !

 5. drept credincios
  apr. 19, 2017 @ 17:05:53

  Parerea mea ,fara sa judec sau sa arat cu degetul spre cineva este ca bisericile traditionale au nevoie de cineva care atunci cand are curajul sa predice in ele SA LE SPUNA CREDINCIOSILOR ADEVARUL despre necesitatea botezului nou testamental,despre uraciunea inchinarii la idoli(icoane,moaste),uraciunea inaintea lui Dumnezeu de a venera mortii,acceptarea platii ptr rugaciuni.Cu ce suntem mai buni ca popa daca si noi facem cruci si vorbim numai ce accepta ei ,care este scopul acestor”vizite”???Ftti binecuvantati!

 6. Iosif
  apr. 20, 2017 @ 06:18:59

  ADEVARUL ABSOLUT ESTE UNIC,SI ESTE REVELAT CELOR ‘ALESI’,CELOR CARE TRAIESC ÎN LUMINA ALB STRALUCITOARE A IUBIRII NECONDITIONATE SACRIFICATOARE,ASEMENI LUI HRISTOS, 100% FARA NICI UN RABAT DE LA ASCULTARE,SI NU SE REVELEAZA ÏN RELIGII,GRUPARI OCULTE,DOGME,CREZURI SAU TRADITII,CI ESTE O RELATIE PERSONALA,INDIVIDUALA,A OMULUI CU INIMA CURATA,SINCERA,A OMULUI CARE TRAIESTE, DUPA CE S-A RASTIGNIT FATA DE TOT CE ESTE MATERIE (PAMÎNT) SI CARE TRAIESTE ÎN CER,DE UNDE MIJLOCESTE ÎMPREUNA CU SFINTII PRNTRU PACEA PLANETEI ÎNTREGI,INDIFERENT DE STAREA NATIUNILOR,POLITICO-ECONOMICA-RELIGIOS-FILOZOFICA.
  OMUL CU CHIP DE DUMNEZEU,POATE TOTUL ÎN HRISTOS,PRIN PUTEREA IUBIRII ABSOLUTE,CONFERITE DE FOCUL*** DRAGOSTEI DUHULUI SFÂNT***
  Fiti binecuvîntati.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: