“Ne-au dus la închisoarea de copii!” Apel disperat la ONU al copiilor doctoriţei românce din Finlanda

<< Apoi ne-au dus la casa de copii, de fapt la închisoarea de copii.
Am fost luați cu forța,bătuți și chinuiți. Când ne-au dus la niște lucratori sociali,aceștia ne-au spus că ne vor duce sa locuim la Petri. Am sunat de multe ori la 112. Ne era frica de ce o sa ne facă Petri. Când a aflat Petri că am sunat la 112 a început sa tipe la Maria ca „ce ati făcut?”El s-a repezit la noi pe scări în sus ,ne-a luat telefoanele și ne-a spus ca ne duce la casa de copii.
Eu și Maria am spus ca acolo e mai bine decât cu el>> – nu e un text de ficţiune ci o parte a copilăriei relalată de Mihai, băiatul doctoriţei românce Camelia Smicală (căreia statul finlandez i-a luat cei doi copii după reclamaţia tatălui).
Fragmentul de mai sus face parte dintr-o scrisoare pe care băieţelul a scris-o pentru ONU – Comisia pentru Drepturile Copilului. O scrisoare similară a scris şi sora lui, Maria, din care, spicuim: << Petri l-a bagat pe fratele meu cu capul sub apă si a aruncat-o pe sora mea mai mare pe scări>>.

Mai jos, ambele scrisori ale celor doi copii de 9 şi 10 ani, traduse din finlandeză în româneşte de mama lor….

Afla mai mult aici – http://vestea.net/ne-au-dus-la-inchisoarea-de-copii-apel-disperat-la-onu-al-copiilor-doctoritei-romance-din-finlanda/

Reclame

2 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  apr. 20, 2017 @ 01:54:36

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. o.s.
  apr. 21, 2017 @ 12:39:40

  Doamne te rugam indura-te de acesta familie si salveaza copilasii acestia din mina celor ce ii batjocoresc .Arata-ti Doamne slava si puterea si in acest caz DUREROS si vindeca apoi inimile copiilor si a mamei lor atit de greu incercata!
  DOAMNE ajuta-i!
  Rugam autoritaile noastre romanesti sa incerce din nou pe toate caile sa rezolve si acest caz.Va dorim SUCCES!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: