MIHAI NEAMȚU în California, Florida, Texas – The 2017 American Tour

Unul dintre cei mai importanti tineri scriitori din Romania, Mihai Neamtu, soseste la invitatia Diasporei nord-americane intr-un turneu marcat de conferinte, seminarii si lansari de carte.

Transilvanean nascut in familia unor luptatori anti-comunisti, Mihai Neamtu este doctor in Teologie al Universitatii din Londra si autorul a zece volume, intre care ultimul best-seller Varstele iubirii (2016).

Dupa mai multi ani petrecuti in Germania, Anglia si SUA, Mihai Neamtu s-a implicat in viata publica din Romania, cu sute de aparitii la numeroase televiziuni, de la Nasul.tv si Realitatea tv pana la Sky News sau Euronews.

S-a format la Cluj, dar a studiat la Washington D.C., avand studii si cercetari publicate de edituri prestigioase precum Oxford University Press, Brepols, Liberty Fund sau Humanitas.

Fin cunoscator a literaturii si al filozofiei europene, Mihai Neamtu ramane un patriot  care face pretutindeni critica formelor fara fond. Despre acest orator persuasiv, inzestrat cu harul povestirii, Andrei Plesu spunea ca stie fie „cu naturalete, vechi si nou deopotriva”.

In perioada 13 mai – 4 iunie, intr-un turneu care isi propune sa aduca dialogul despre iubire, libertate si democratie in mijlocul comunitatilor romanesti din SUA, Mihai Neamtu va calatori din vest pana in estul Statelor Unite, invitandu-va la o serie de conversatii in jurul acestor teme esentiale. Ai aici calendarul acestor intalniri. (DOC-20170413-WA0005.pdf)

Pentru mai multe detalii acceseaza pagina  – http://www.mihailneamtu.org

CALIFORNIA – 13-21 mai

ANAHEIM, SACRAMENTO, SAN FRANCISCO

FLORIDA – 22-28 mai

ORLANDO, HOLLYWOOD

TEXAS 29 mai – 4 iunie

HOUSTON, AUSTIN

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: