Apel la rugaciune pentru sora Viorica Obeada

Domnul Isus sa se atinga de sora Viorica cu vindecare deplina!

Update 22 aprilie – E nevoie inca de multa rugaciune si mijlocire:

Caius Obeada – Multumesc mesajelor trimise, pentru fratietatea care sustine in rugaciune pe mama mea. Ultimile date referitor la starea ei sunt urmatoarele. Continua sa fie in ICU, rezultatele la analiza sangelui confirma ca este septica, o infectie de bacterie. Funtionarea rinichilor este mai proasta. Cardiologistul nu poate sa faca catherization din cauza ca este prea sensibila, corpul nu va rezista progedurii. Respira din greu, problema plamanilor ramanand acuta. Situatia nu sa imbunatatit inca, rinichi creand probleme. Suntem in mana Domnului, multumind pentru unitatea fratietatii in rugaciune. Am putut vorbi cu ea la telefon numai 5-10 secunde in care am reusit sa spun despre rugaciunile fratietatii pentru ea. Sabina si Julia sunt sursa noutatilor primite de la doctorul intensivist.

Caius Obeada 21 aprilie (Vineri dimineata): Dragi frati si surori, rog un ajutor in rugaciune pentru mama care a avut un atac de inima si alte complicatii mai mici in zorile diminetei. Este in spital la intensive care unit, rugandune Domnului sa-i dea putere. Vorbeste cu greutate, obosita, sperand ca mana Domnului sa-i dea ajutorul necesar. Multumesc pentru rugaciunile voastre si mai ales bunatatii lui Dumnezeu fata de noi. AMIN!

Caius Obeada (Vineri  seara) Multumesc pentru rugaciunile fratietatii si tuturor care au trimis mesaje de incurajare. Am vorbit cu doctorul de la intensive care unit si ne- spus ca inca incearca sa inteleaga ce sa intamplat. Cert este ca a avut atac de inima, rinichi nu functioneaza din cauza inimi si a volumului de fluid redus, CO2 ridicat a produs confuzie. Ni sa spus ca merge spre bine si spera ca maine sa o trimeata la un departament normal de medicina. Ca o marturie a bunatatii lui Dumnezeu fata de mama este cea ce Marcus (baiatul meu) a experimentat in dimineata asta. La ora 4 dimineata, dupa o seara de lucru, obosit, a auzit in soapta numele lui: „Marcus, Marcus….” Adormit, se scoala la soapta auzita si si-a dat seama ca ceva nu era in regula. Inchis in camera pe intuneric, decide sa mearga jos sa vada daca totul este OK. Cand ajunge jos in sufragerie, o gaseste pe mama inconstienta, cu fata in covor, vanata, fara nici o energie, zacand acolo. A incercat sa o ridice, insa nu a putut. M-a chemat pe mine si cu mare greutate am reusit sa o punem pe fotoliu, inca in stadiu de ameteala, confuzie, fara sa stie ce se intampla. Daca in soapta noptii Marcus nu ar fi auzit vocea, nu stiu daca mama mai era cu noi. Bunatatea cerului a ingaduit sa o avem pe mama pentru inca o perioada. Multumesc tuturor care va rugati pentru mama. Bunatatea cerului sa fie cu voi toti! Nu abandonati credinta si nu fiti napasatori ingaduintei Sale fata de noi pacatosii. Caius

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: