NewsNet Creștin: † Interviu cu Florin Ianovici referitor la Comunicatul Cultului Creștin Penticostal

NewsNet Creștin: Domnule Florin Ianovici, sunteți un slujitor al Evangheliei cunoscut pretutindeni, nu numai în țară și nu numai în cadrul comunităților penticostale, așa încât nu mai este nevoie de nicio prezentare pentru cititorii noștri. Iată însă că nu doar prin prisma lucrării evanghelistice sunteți astăzi în atenția opiniei publice, ci și prin recentele măsuri luate cu privire la dumneavoastră de conducerea Cultului Penticostal din România. Cum comentați comunicatul recent al conducerii Cultului Penticostal?

Florin Ianovici: Mulțumesc în primul rând pentru interesul dumneavoastră față de situația mea și vă asigur încă din start că apreciez lucrarea dumneavoastră alături de alte publicații creștine, care se străduiesc să informeze corect și echidistant cititorii.
Doresc să subliniez faptul că hotărârea mea de retragere…

CONTINUARE aici – http://newsnetcrestin.blogspot.ro/2017/04/interviu-cu-florin-ianovici-referitor.html

CITESTE si –

Un comentariu (+add yours?)

 1. Andronic
  apr. 22, 2017 @ 03:19:44

  Ce frumos a expus fr. Florin realitatea. Cata transparenta si claritate in aceasta lucrare si in felul de a privi lucrurile cu responsabilitate. Cam asa ar trebui inplinita marea trimitere.
  Domnul sa va binecuvinteze si sa va calauzeasca frate Florin.
  Daca as compara aceasta lucrare cu lucrarea ascunsa din umbra ,acuzatorii nu se prea pot prezenta asa deschis si cu asa multe detalii. Politica bisericeasca este un tavalug care se invarte din inertie cata vreme mai are adepti care nu cunosc detalii si nici nu pot sa ia decizii pentru ca sunt obisnuiti sa fie condusi de „parintii” sufletesti „nepatati” ,sanctificati.
  Este o vorba: „Puii vii nu pot sa mai stea sub o closca moarta”.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: