Apel pentru constructia unei case de rugaciune a bisericii penticostale din Iaslovat, jud. Suceava.

Un apel pentru constructia unei case de rugaciune a bisericii penticostale din Iaslovat, jud. Suceava. (Din cate stiu se pare ca este satul de origine a familiei Bodnariu, cea revenita din Norvegia in Romania…)

DONEAZA AICI – https://www.gofundme.com/eyp9h-biserica-penticostala-iaslovat

Biserica penticostala din Iaslovat, Suceava apeleaza la bunatatea voastra pentru a termina constructia locasului de rugaciune in cateva luni iar pe 6 August 2017 va fi inaugurarea. Constructia este in faza finala iar curent se lucreaza la interior unde cheltuielile sunt foarte mari avand in vedere ca este o cladire cu o capacitate de aproximativ 1800 locuri. Dumnezeu cu siguranta va binecuvanta pe cel ce da cu bucurie… Incurajare la darnicie =Marcu 10 vs29-30…Luca 6 vs 38…Maleahi 3vs10…aceste promisiuni de binecuvantare Dumnezeu le va implini Iosua 21 vs 45…Multumim in numele lui Isus si va salutam cu Psalmul 20.                          P.S.   Toate donatiile vor fi folosite strict si cu frica de Dumnezeu numai pentru aceasta lucrare si veti avea informatii despre progres.Daca nu puteti ajuta financial rugativa sau dati un share, Dumnezeu sa va binecuvinteze.

The Pentecostal Church in Iaslovat, Suceava, a small town in northeast Romania, needs our financial help to finish construction of the building they started 8 years ago. They are in the final stages and like to have the opening ceremony on Aug 6 of this year.They still have to furnish the sanctuary, kitchen appliances, pave parking lot, fences, etc. Please help our brothers and sisters in Christ from a small farming town of 3100 people with limited resources but with a big heart for Jesus. Expenses are high as is a big church that sits approximately 1800. There are many promises in the Bible from God for those who help, we salute you with a verse that concludes all. Joshua 21:45 – Not a word failed of any good thing which the Lord has spoken to the house of Israel. All came to pass.
P.S. All money will be strictly used for this purpose only. May God abundantly bless you!

4 comentarii (+add yours?)

 1. Gheorghe Lavric
  apr. 23, 2017 @ 23:51:02

  Da este satul de origine a familiei Bodnariu ,unde este casa lor parinteasca si unde au locuit o vreme acum de cand au venit din Norvegia . Localitatea este la vreo 15 km de Radauti ,iar faptul ca fac o casa noua este un semn de crestere a numarului de membri ,avem aici in zona noastra inca multe familii care au un numar mare de copii ceea ce duce ca in cateva generatii ,pe langa convertirea altora , ca vechile locasuri destul de mari sa fie neancapatoare …este un semn bun de propasire spirituala ,dar si de credinta ,sa faci o adunare de asa marime cu cheltuielile de acum …Domnul sa binecuvinteze datatorul voios, caci avem doar ceea ce daruim…vorba ceea caci Domnul se uita nu atat la ceea ce daruim ,ci la cat ne-a mai ramas…

  • rodi
   apr. 24, 2017 @ 00:00:32

   E minunat sa primim un astfel de raport. Sa dea Domnul sa creasca numeric casele de rugaciune si sa se umple de oameni mantuiti!

 2. Daniel Corcan
  apr. 24, 2017 @ 19:31:06

  CEI DIN ISERICA PRIMARA CE FACEAU CU BANI? CONSTRUIAU BISERICI?

 3. Gheorghe Lavric
  apr. 25, 2017 @ 10:35:07

  Comuna Iaslovat are 50% credinciosi evanghelici(43%penticostali) din o populatie de peste 3000 de locuitori …,Nu prea cunosc localitati mari sau mici care sa aiba asa un procent de crestini evanghelici …

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: