Care poate fi cea mai acută problemă a cursanților unei universități catolice din America? Deschiderea în campus a unui restaurant ai cărui patroni sunt creștini.

Chick-fil-A, un lanț de fast-food cu produse pe bază de carne de pui, foarte popular în Statele Unite, urmează să deschidă un local în campusul Universității Catolice Duquesne din statul Pennsylvania.

Liderii studenților s-au declarat „îngrijorați” de deschiderea restaurantului. Senatul studenților a cerut conducerii universității să reconsidere decizia de închirierea a spațiului către Chick-fil-A care „are o istorie discutabilă în domeniul drepturilor omului și drepturilor civile”.

„Istoria discutabilă” este legată de susținerea pe care patronii lanțului de restaurante au oferit-o de ani mișcării pro-familie și de opoziția lor la așa-zisa „căsătorie” între persoane de același sex.

Și se pare că studenții nu sunt doar îngrijorați, dar chiar le este frică! Frică de puii homofobi, care ar putea pune în pericol eforturile de furnizare a unui mediu sigur pentru comunitatea LGBTQ+ (XFGDRESYTRYGDUJNDKNKLNKC) din universitate.

Aceste lucruri se petrec într-o Universitate catolică…..

Afla mai mult – http://www.culturavietii.ro/2017/04/22/studentii-de-la-universitatea-catolica-in-lupta-cu-puiul-homofob/

College Students Scared of Chick-Fil-A Opening on Campus

4 comentarii (+add yours?)

 1. Gheorghe Lavric
  apr. 24, 2017 @ 00:20:45

  Ingrijorator ce s-a ajuns ,in tara SUA cladita pe fundamente crestine,cu locuri de inchinare pe fiecare strada si cu familii despre care s-a auzit pe la noi ca aveau un frumos obicei ca la restaurant ,la masa sa se ridice toti la rugaciune…Zilele acestea stand la marginea unui drum circulat ,,la ocazie „facand cu mana sa ne i-a cineva cu masina cum se obisnuieste in Romania ,unde numarul celor cu masini este mult mai mic ,poate mult sub 10 % (in familie avem o masina) si vazand cum trec toti fara nici o atentie ,si multi evanghelici ,am zis ca sfarsitul lumii nu este asa departe ,…cand se termina iubirea si compasiunea intre oameni este inceputul marelui dezastru …

 2. eliodora
  apr. 24, 2017 @ 13:01:24

  Acum xx de ani era deja asa….atata rautate..atata egocentrism, lipsa de iubire…vai ….

 3. eliodora
  apr. 24, 2017 @ 13:07:05

  Mergeam acum 22 de ani la Predeal la un spital de boli cronice; se facuse seara si nu m a luat nimeni, degeaba am tot facut cu mana; asa ca am zis in gand: Doamne Tu stii de ce am venit eu aici, Tu sa ma duci acasa;
  incepusem sa ma simt inconfortabil vazand ca se intuneca. M am intors cu fata spre Brasov si nu am mai facut cu mana; prima masina a oprit fara ca eu sa mai fac vreun semn.Slava Domnului.!

 4. octavpelin
  apr. 25, 2017 @ 03:13:47

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: