Conferința Coaliției pentru familie din Parlament, într-o vreme de confuzie – de Sorin Cigher

Conferința Coaliției pentru familie din Parlament, într-o vreme de confuzie

Coaliția pentru familie

Cine a fondat Coaliția pentru Familie?

Un grup de oameni normali, născuți din doi părinți, o mamă și un tată, care au crescut, au devenit adulți și apoi au realizat că familia este într-un pericol de dizolvare fără precedent. Este amenințată de vânturile îndepărtate ale secularismului păgân care aduce un miros de otravă pentru societatea românească. Acest curent amenințător dorește să pătrundă fără milă și să ucidă familia așa cum a fost creată.
O masă de oameni din țară și nu numai, care gândesc sănătos, logic și constuctiv, în vederea prevenirii consecințelor dezastruoase ce stau să amenințe viitorul copiilor noștri.

Ce face Coaliția pentru Familie?
• Militează pentru păstrarea valorilor familiei într-o societate confuză și cu tendințe împotriva firii umane;
• Duce mai departe un mandat fundamental al protecției familiei normale și propune perpetuarea vieții într-un cadru familial și sănătos. Nu interzice nimic nimănui, respectă intimitatea și alegerea fiecărui individ în cadru privat.
Care este scopul Coaliției pentru Familie?
• Modificarea articolului 48, alineatul 1 din Constituția României prin referendum, prin înlocuirea sintagmei soți cu sintagma bărbat și femeie. Prin aceasta se pecetluiește demnitatea familiei și protejarea viitorului țării noastre.
• Să trezească spiritul civic al tuturor românilor care s-au născut dintr-o femeie și un bărbat și care nu se simt rușinați că au aceste convingeri conservatoare.

Dacă nu te simți vinovat, nu crezi că ar trebui să-ți ceri scuze pentru convingerile tale, și nici rușinat că ai bunici și părinți, frați și surori, copii sau nepoți, atunci realizează pericolul iminent care amenință România și unește-te cu noi în susținerea normalității. Fii convins că ideea concepției curate și adevarate a Bibliei are girul istoriei și promoveaz-o ca fiind foarte bună. Familia a fost creată de Dumnezeu într-un singur fel, așa trebuie să rămână, în ciuda ,,politicilor corecte” ale unei lumi lipsită de toleranță civică și plină de ură față de familia normală. Ceea ce a creat bunul Dumnezeu nu are nevoie de modificare sau distrugere!

Dumnezeu să ajute România să-și păstreze valorile!

Sorin Cigher

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    apr. 27, 2017 @ 02:06:45

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: