ESTE SCRIS: Să nu umbli cu bârfe

Ciprian Barsan

Leviticul 19:16 Sa nu umbli cu barfe in poporul tau. Sa nu te ridici impotriva vietii aproapelui tau. Eu sunt Domnul.
Proverbele 18:8 Cuvintele barfitorului sunt ca prajiturile: aluneca pana in fundul maruntaielor.

Proverbele 20 :19 Cine umbla cu barfe da pe fata lucrurile ascunse; si cu cel ce nu-si poate tine gura sa nu te amesteci.

Proverbele 16 :28 Omul neastamparat starneste certuri, si paratorul dezbina pe cei mai buni prieteni.

Psalmii 52:2 Limba ta nu nascoceste decat rautate, ca un brici ascutit, viclean ce esti!

Proverbele 11:13 Cine umbla cu barfe da pe fata lucruri ascunse, dar sufletul credincios tine ce i s-a incredintat.

Proverbele 25:23 Vantul de miazanoapte aduce ploaia, si limba clevetitoare aduce o fata mahnita.

Proverbele 20:20,21,22 Daca cineva blestema pe tatal sau si pe mama sa, i se va stinge lumina in mijlocul intunericului. O mostenire repede castigata de la inceput, nu va fi…

Vezi articol original 114 cuvinte mai mult

1 comentariu (+add yours?)

  1. mike
    Apr 26, 2017 @ 23:26:36

    Cine umbla cu birfa, da pe fata lucrurile ascunse-!!!!- – deci fac pacate ,greseli si cred ca nu ma stie nimeni – realy?? ne stie Dumnezeu– si El se foloseste de oameni ca ADEVARUL sa iasa la iveala– E o mare diferenta intre -birfa – si a apune ADEVARUL( care ne va face liberi)- gol golut-) oare nu de asta sunt proroci ca sa descopere pacate si sa te faca sa te pocaiesti??– Atunci Dumnezeu e un barfitor?? sau Unul care uraste pacatul si il da pe fata?? – E pacat sa judeci pe altul daca esti un pacatos ca si el- dar, daca ai cugetul curat ,e -mandatory- sa-i spui pacatosului ca a gresit ca sa se intoarca de la pacat. – A spune adevarul pe ocolite e lipsa de curaj , si etica – Ori cum ,ne spune biblia– ca, -cuvintele spuse(sau fapte facute ) in ascuns – vor fi trimbitate de pe acoperisul caselor ?? e si asta -birfa?? – Birfa adevarata e atunci cind auzi de la cineva –o veste nesigura si alterata si o dai mai departe din nou alterata si umflata – iar din tintar – mica veste se transforma in armasar– – un bulgare mic de informatii ,rostogolindu-se la vale ia forla unei avalanse de – denigrari –si asta se numeste -pacat- –, Nu exagerez ,dar birfa are totusi intotdeauna un simbure de adevar.. Ar fi bine ca sa traim o adevarata pocainta– ca sa nu fim pricina de poticnire si apa la moara birfitorilor.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: