Omul de jos… Mihai Sarbu

Omul de jos…

Acum 23 de ani, în primăvara anului 1994, în urma unei predici a fratelui nostru Mihai Sîrbu m-am decis pentru Domnul. Eram în ultimul rând de la balcon, atunci când am primit provocarea să mă predau Domnului. Este decizia pe care nu o voi regreta niciodată…

Ceea ce m-a impresionat la el a fost modul simplu în care a expus Evanghelia, determinarea cu care a coborât de la amvon să fie în mijlocul celor care l-au primit pe Domnul şi felul în care s-a identificat cu cei care s-au predat. A fost un predicator nonconformist, unul care a înţeles că mesajul Evangheliei este acelaşi dar metodele de prezentare sunt diferite…însă cel mai important lucru este că la iubit pe Domnul, şi a arătat acest lucru celor din jurul lui!

Trezirea care a avut loc în acei ani a fost o mărturie a faptului că, Mântuitorul nostru este Cel care dă fiecăruia o şansă să fie mântuit.

Astăzi avem nevoie mai mult ca oricând să coborâm în mijlocul adunării, să fim alături de cei care-L caută pe Cristos din toată inima. Consider că lucrarea Domnului este printre oameni, prin oameni şi în oameni…

Astăzi, la aproape un sfert de veac distanţă de acel moment, omul care a coborât jos a fost chemat sus,…la Tatăl ceresc!
,,Tone de binecuvântări, de la El!”

Sorin Stoia

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: