Predicatorul vs Generalul [Ai un standard dublu în predicare?]

Domnul Isus dorește ca toți cei care proclamă adevărul Său, să fie îndrăzneți , curajoși și îmbrăcați în dragostea Sa pentru a câștiga sufletele pentru Împărăția lui Dumnezeu….

Depozitarul lui Dumnezeu

angeneral

Sursa photo

Andrew Jackson a fost mai bine cunoscut pentru participările sale la lupte și dueluri decât mersul la biserică, însă într-o anumită zi de luni în octombrie 1818, a decis să viziteze un serviciu de trezire din Nashville, unde controversatul predicator Peter Cartwright era programat să vorbească.

Astfel, generalul a intrat în biserică, când predicatorul citea din textul său “Și ce ar folosi unui om să câștige toată lumea, dacă șiar pierde sufletul?” Marcu 8:36

Cu toate scaunele deja ocupate, celebrul luptător și erou de război a fost mulțumit să stea cu grație, sprijinindu-se de un stâlp al clădirii. La vederea ținutei sale impunătoare, pastorul gazdă, un anumit frate Mac, a devenit extrem de agitat.

Așezat pe platforma din spatele amvonului, incepuse sa il traga de jachetă pe  Cartwright, șoptind “„Generalul Jackson a venit; General Jackson e aici.“

Cartwright a fost înmărmurit de…

Vezi articol original 681 de cuvinte mai mult

Reclame

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: