Florin Ianovici – Rugăciune, părtășie și cuvânt duhovnicesc

 

FLORIN IANOVICI: Duminică de duminică, cu ajutorul Lui, de la ora 10.00 ne putem uni sufletele în rugăciuni de mulțumire, cerere și mijlocire. La sala Eminescu din Romexpo. Copiii vor învăța și ei puterea credinței la școala duminicală în spațiu special amenajat, împreună cu profesori dedicați.

Duminică de duminică, cu ajutorul Lui, de la orele 18.00, vom vesti Evanghelia. Revarsă Doamne untdelemn proaspăt.

Florin Ianovici – Rugăciune, părtășie și cuvânt duhovnicesc

Filipeni 4:6 „Nu vă îngrijoraţi de nimic, ci, în orice lucru, aduceţi cererile voastre la cunoştinţa lui Dumnezeu, prin rugăciuni şi cereri, cu mulţumiri. ”

Poți face multe lucruri într-o zi, dar aceasta nu înseamnă că ai realizat multe. Împlinirea ar trebui măsurată doar prin natura relației cu Dumnezeu. Mai aproape de El înseamnă biruință. Orice altceva este perisabil.

Prin rugăciune îți apropii biruința. Uneori primim ceea ce cerem, alteori nu, dar întotdeauna adevărata biruință e că îl primim pe El. Dincolo de ceea ce îmi spune, dincolo de ceea ce îmi dă sau îmi refuză, nimic nu poate fi mai copleșitor decât prezența Lui.

Orice lucru adu-l la cunoștința lui Dumnezeu. Orice lucru înseamnă toate lucrurile. Nimic nu e prea mult pentru El.

Orice lucru adu-l la cunoștința lui Dumnezeu. Orice lucru înseamnă chiar și acel lucru pentru care oamenii nu au timp sau pentru care nimeni nu are putere, afară de El.

Ne vom ruga. Pentru sufletele noastre, pentru sănătatea noastră. Pentru relațiile noastre, pentru pâinea promisă de El, pentru tărie în necazuri. Ne vom ruga să rămânem credincioși Lui și să rodim întru Hristos.

Duminică de duminică, cu ajutorul Lui, de la ora 10.00 ne putem uni sufletele în rugăciuni de mulțumire, cerere și mijlocire. La sala Eminescu din Romexpo. Copiii vor învăța și ei puterea credinței la școala duminicală în spațiu special amenajat, împreună cu profesori dedicați.

Duminică de duminică, cu ajutorul Lui, de la orele 18.00, vom vesti Evanghelia. Revarsă Doamne untdelemn proaspăt.

Vă așteptăm cu bucurie sfântă!

4 comentarii (+add yours?)

 1. Janeth
  apr. 27, 2017 @ 14:54:49

  Asadar s-a rupt adunarea in doua? O parte la Betel, o parte la Romexpo?! Cum se poate numi asta partasie? Sau Trupul lui Hristos? Sau bucurie sfanta? :(( :((

  • rodi
   apr. 27, 2017 @ 15:22:45

   Da. Cultu i-a interzis fratelui Ianovici ca sa solicite fonduri la evanghelizari pentru cei 500+ copii pe care-i ingrijeste la Misiunea Viata si Lumina si din acest motiv a parasit cultul penticostal. Un mare numar de frati si surori au hotarat sa plece impreuna cu dinsul.

 2. Lidia Zotoiu
  apr. 28, 2017 @ 19:48:13

  Dumnezeu sa il binecuvinteze pe fratele Florin Ianovici cu putere proaspata cu duhul sfint din belsug .Ma bucur ca a iesit din cult.Dumnezeu nu are culte religioase Dumnezeu are doar copii Lui raspinditi pe tot pamintul.

 3. Trackback: PREDICA Florin Ianovici – 7 mai 2017 Renovatio – DAVID – Om dupa inima lui Dumnezeu (Part. 2) | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: