ULTIMA TREZIRE – David Wilkerson

Aurel Gheorghe:

Profetul Isaia, în capitolul 54, prorocește că va avea loc o mare trezire spirituală în întreaga lume, chiar înainte de venirea Domnului Isus.

Când mă aflam în perioada vacanțelor, m-am tot dus la adunări: penticostale, baptiste și multe altele, pe neașteptate, și m-am așezat în sală, așteptând un moment în timpul slujbei religioase în care Domnul să apară… unde să fie măcar o urmă a prezenței Sale, o singură suflare a prezenței lui Hristos… Și în cele din urmă pleci… și nu condamn, dar asta este realitatea: din cauza păcatelor și a fărădelegilor bisericii moderne, Domnul a fost nevoit să-Și retragă prezența.

El S-a retras! El spune: „De un bun timp, M-am îndepărtat de la voi”, dar Dumnezeu nu a divorțat de Biserica zilelor noastre, nu contează cât de nelegiuită și rea este, El spune că nu a divorțat de ea!

Dacă v-ar întreba cineva ce credem noi, cei din Times Square Church? Credem într-o mare trezire care va veni peste Biserica lui Isus Hristos! Da, mulți se vor da înapoi, dar mulțimi vor veni la El! Unii vor fi la dreapta Lui, iar alții la stânga! – David Wilkerson

Doamne, îndură-Te de noi și fă-ne și nouă parte de a trăi ultima trezire, înainte de revenirea Ta!

3 comentarii (+add yours?)

 1. Mike Olari
  apr. 27, 2017 @ 23:57:47

  A republicat asta pe DREPTATE ÎN DRAGOSTE.

 2. anonim
  apr. 28, 2017 @ 04:53:40

  Am citit Isaia 54 si nu vad nicaieri sa spuna ca va fi o mare trezire „chiar inaintea venirii lui Isus”

 3. Iosif
  apr. 28, 2017 @ 06:28:29

  „Ultima trezire” se realizeaza individual,acum,astazi,când înca mai este har,iar cei ce înca dorm,vor fi treziti de marele necaz si strâmtorare,ce se va abate peste întreaga lume,însa atunci va fi prea târziu pentru cei multi,care ignora belsugul harului lui Dumnezeu,îngropând talantul indiferenti,asteptând venirea Stapânului care va cere socoteala fiecaruia în parte,personal…
  „Ci îndemnati-va unii pe altii,în fiecare zi,câta vreme se zice:”Astazi”,pentru ca nici unul dintre voi sa nu se împietreasca^prin înselaciunea pacatului.Caci ne-am facut partasi a lui Hristos daca pastram pâna la sfârsit încrederea nezguduita de la început,câta vreme se zice: „Astazi,daca auziti glasul Lui,nu va împietriti inimile,ca în ziua razvratirii.” (Evrei 3:13-15)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: