VIDEO – TRANSMISIUNE LIVE – ORATORIUL PATIMILE SI INVIEREA DOMNULUI – CLUJ-NAPOCA – ORA 19:00

TRANSMISIUNE LIVE – ORATORIUL PATIMILE SI INVIEREA DOMNULUI – CLUJ-NAPOCA – ORA 19:00

Sub bagheta dirijorului Emanuel Bălăceanu, se vor afla pe 29 aprilie la Cluj-Napoca: Orchestra CONSONANTIS din Cluj-Napoca și corul reunit format din: Corul Mixt de Cameră al Universității EMANUEL – Oradea, Corul Con Spirito – Cluj-Napoca și Corul Evanghelic – București, alături de soliștii Ruben Mureșan, Antonela Bârnat și Geani Brad.

O lucrare cu totul unică în stil şi conţinut, demnă de a fi pusă alături de marile capodopere muzicale universale, Patimile şi Învierea Domnului a fost compusă în anul 1948 şi cântată pentru prima dată în România în anul 1990, după căderea regimului comunist.

În atmosfera sărbătorilor pascale ale lunii aprilie, oratoriul lui Paul Constantinescu va evoca patimile, moartea şi Învierea lui Iisus, conform celor 4 Evanghelii. Melodica de sorginte bizantină este absorbită în armonii neoclasice şi dramatizată prin mijloacele complexe ale orchestraţiei simfonice moderne.

Pentru toti cei din sau in trecere prin Cluj, biletele se pot cumpăra on-line pe www.biletmaster.ro, precum și la Agenţia Teatrală din Cluj-Napoca (Piaţa Ştefan Cel Mare nr. 14, program zilnic de la 11:00 la 17:00) și de la Agentia Wens Tour (Str. Eroilor nr. 10 Cluj-Napoca, program zilnic de la 9:00 la 17:00). Preț bilet: 20 RON.

Organizatori: Universitatea Emanuel din Oradea, Asociația Cityside Education

VIDEO de la Transmisiunea LIVE

Pentru toti cei ce nu pot fi in sala Prodocens Media va transmite acest concert pe pagina https://www.facebook.com/prodocensmedia si pe www.prodocensmedia.ro

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: