Vesti bune in casa Obeada!

Vesti bune in casa Obeada!

Astazi am vizitat-o pe mama ca si in restul zilelor, sa fiu surprins ca am putut sa vorbesc cu ea, sa revina la luciditate. Din cauza infarctului, fiind septic (o infectie de sange produsa de bacteria ecoli), refuzul rinichilor sa functioneze, plamani albiti de infectie, au avut un effect ametitor si de somnolenta continua de aproape 5 zile. Astazi a fost o zi noua pentru ea, am reusit sa vorbesc cu ea, sa-i citesc mesajele celor care ne-ati sustinut in rugaciune.

Dupa-amiaza, am vorbit cu doctoral (din nou) si mi-a spus ca maine (vineri) ar putea deja sa mearca la rehab (reabilitare) la o casa de batrani unde lucreaza fata mea ca asistenta medicala. Initial ni sa spus ca nu sunt locuri pentru mama, insa Domnul a deschis portile. Fata mea Kim o sa aibe oportunitatea sa o vada in fiecare zi.
Multumesc tuturor care ati sustinut in rugaciune pe mama, aducandu-va aminte de puterea rugaciunii. Unora le este rusina sa spuna ca sunt bolnavi, sau isi ascund bolile, mai tarziu sa aflam ca au plecat la Domnul. Nu va lasati pacaliti, rugativa unii pentru altii, sa nu va fie rusine sa cereti ajutorul fratietatii. Bucuria cerului sa fie cu voi toti!

Caius Obeada

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: