Apel la rugaciune pentru biserica persecutata Mai 2017

Mesajul de mai jos a fost primit de foarte multi si nu avem cum sa verificam informatiile. Cautand pe google, acest mesaj a mai fost publicat cel putin odata, in decembrie 2016. Ce sa facem? Indiferent ca mesajul e real sau exagerat sau chiar fake, noi avem datoria sa ne rugam pentru fratii nostri persecutati. SI stim ca Dumnezeu ii cunoaste pe cei prigoniti din pricina numelui Sau. Si atunci, ne rugam ca Dumnezeu sa intervina acolo unde e nevoie de interventie si El sa pazeasca slujitorii Sai, bisericile Sale si in toate sa fie glorificat Numele care e mai presus de orice nume, a Domnului Isus, a Dumnezeului nostru Sfant si a Duhului Sfant.
Aduceţi-vă aminte de cei ce sunt în lanţuri, ca şi cum aţi fi şi voi legaţi cu ei; de cei chinuiţi, ca unii care şi voi sunteţi în trup. – Evrei 13:3
Acesta este mesajul care circula din nou saptamana aceasta: Vă adresam o cerere de rugaciune urgenta. „Rugați-vă pentru Biserica din lndia. 20 de biserici au fost incendiate noaptea trecută. Și în seara asta, vor să distrugă, mai mult de 200 de biserici din” provincia Olisabang „. Vor să ucidă 200 de misionari, în următoarele 24 de ore. Toți creștinii se ascund în sate …. Rugați-vă pentru ei și pentru a trimite acest mesaj tuturor creștinilor pe care i cunoașteți ,din intreaga lume. Cereți lui Dumnezeu să aibă milă de frații și surorile noastre din India. „Când primiți acest mesaj, vă rugăm sa l trimiteti,urgent si altor persoane. Vă rugăm să vă rugați pentru cei 22 de familii creștine misionare condamnate să fie executate de islamiști în Afganistan. Pls ,trimite mesaj la fel de repede ca si tine astfel încât tot mai mulți se vor ruga.
Deci, pe aceasta cale, multumim tuturor care ne-ati trimis acest mesaj si in special multumim tuturor celor ce v-ati facut timp astazi (si in viitor) sa va rugati pentru fratii nostri crestini care sunt persecutati. Dumnezeu sa ne ajute sa-i sustinem in rugaciune.
Reclame

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: