Asociația George Alexander va organiza curănd, în Cluj, un manifest prin care să o susținem pe doamna Camelia Smicală

FOTO Captura Dan Dragoman video – Protest contra Barnevernetului norvegian iulie 2016

Asociatia George Alexander intentioneaza sa organizeze curand in orasul Cluj un manifest prin care sa o sustinem pe doamna Camelia Smicala si sa incercam sa impiedicam hotararea tribunalului din Filanda prin care doamna Smicala este condamnata la 6 luni inchisoare pentru ca a indraznit sa faca public cazul despre rapirea copiilor sai si a incercat sa se opuna acestei decizii.

Contam de asemenea pe prezenta primariei,bisericii si D.G.A..S.P.C Cluj. Va asteptam intr-un numar cat mai mare la acest manifest pentru ca sa determinam autoritatile sa faca ceva in acest sensData o sa o aflati in curand.

Mentionez ca aceasta actiune o sa se desfasoare totodata si pentru celelalte mamici care trec prin acesta tragedie,aceea de-a nu avea copii langa ele deoarece au fost luati intr-un mod arbitrar de asa zisa Protectia Copilului din tarile nordice. Va multumesc!Dumnezeu sa va binecuvanteze!Va asteptam cu drag intr-un nr cat mai mare!

Angela Candy

3 comentarii (+add yours?)

 1. octavpelin
  mai 03, 2017 @ 02:44:20

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 2. Lia
  mai 03, 2017 @ 03:14:59

  Doamne ajuta acestei famili si mult succes celor ce lupta pentru Viata si Reintregirea Familiei si punerea Parintilor in drepturile normale ,firesti, lasate de cind e lumea de Bunul Dumnezeu pentru NORMALITATE Dragoste ,Bucurie,si implinire in cadrul familiei !
  Finlanda si Norvegia si alte tari TREZITI-VA si nu distrugeti viitorul copiilor si al popoarelor!!!!

 3. Trackback: Adevărul: Proteste în trei oraşe din ţară: Piatra Neamţ, Deva, Cluj – Solidaritate în stradă pentru românca din Finlanda care se luptă să-şi recupereze copiii. | agnus dei - english + romanian blog
Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: