IDAHO – LOCUL DURERII de Ioan Ceuta

Sa o insotim pe sora Bibi Danaila in rugaciune zilnica ca ii este foarte greu. Dumnezeu sa-i ia durerile, ca sunt asa de greu de suprotat si Dumnezeu sa-i dea putere si rasplata pentru slujirea ei fidela sorei Ileana. Ambele surori sunt femei speciale si credincioase lui Dumnezeu. Domnul sa isi reveres indurarile sale peste ele si casele lor!

Ioan Ceuta2 Mai 2017

IDAHO-LOCUL DURERII

Familia Petru și Magda Ragalie pe lângă confortul oferit în APARTAMENTUL PREZIDENȚIAL au avut pe inimă sa ne ducă în Idaho pe cheltuiala lor.
Idaho este locul unde locuiesc cei mai mulți bucureșteni raportat la populația românească din zonă.

Totuși pentru mine rămâne un loc al durerii:

1- Am fost găzduiți la sora Ileana Pîrvan care slujește cu bucurie deși a rămas văduvă și trebuie să se ocupe de copilul ei care are nevoie de atenție specială fiind bolnav, s-a decis să o îngrijească și pe sora Bibi oferindu-i tot ceea ce poate pentru a-i ușura suferința. Cele doua surori sunt o binecuvântare una pentru cealaltă.

2-Sora Bibi este bolnavă de CANCER și are nevoie de rugăciunile noastre. I-a fost greu să depășească durerea pricinuită de plecarea soțului din familie iar acum se luptă ca o eroină cu această boală care avansează rapid.

3- Pastorul Ionuc este îndurerat că nu are resurse financiare să construiască o biserică mai mare.

4-Pastorul Marius Tripon după minunea transplantului de ficat este hotărât să nu precupețească nici un efort pentru a face de cunoscut Evanghelia oamenilor nemintuiți. A tipărit 100.000 de tractate și mii de cărți pentru a le distribui gratuit cu scopul de a face de cunoscut puterea divina.

5- Renumitul cîntareț Mihai Bistriceanu este Asaful de la Idaho. Cînta 24 din 24. Este pasionat sa-L laude pe Domnul neîncetat.

6- Am fost onorat să-i vizitez pe Ileana și Cornel Berindei. Cu Cornel am lucrat la Mina Livezeni și am parcurs împreună mulți kilometri pe sub pământ, la sute de metri adâncime.
Credincioși adevărului, ei slujesc pe Dumnezeu din copilărie. Cornel ne-a mărturisit că în fiecare noapte se roagă câteva ore pentru copii, nepoți, strănepoți pomenindu-i cu numele, deși sunt peste 100.

7-Idaho este locul cu foarte puțini credincioși evanghelici români și totuși nu pot să fie împreună ci e fiecare cu insula lui.

IDAHO -LOCUL DURERII

1 comentariu (+add yours?)

  1. mike
    Mai 06, 2017 @ 14:50:23

    Citat–nu pot sa fie impreuna, ci e fiecare cu insula lui-( daca asta se refera la ne-unitate intre frati –atunci, )–- Ma duc cu gindul la porunca Domnului Isus – dar voi ,sa iubiti si pe dusmanul vostru– Daca noi nu putem iubii aproapele nostru( aici ma refer la frati de corp si frati in credinta) atunci ,cum sa putem iubi pe dusmanul nostru?? Pentru mine a fost si este o mare dilema –cind aud despre -dragoste – dar vad cu totul altceva in practica unor ,,pocaiti”–Dualitatea ,sau purtarea de masca – e egala cu minciuna , iar mincinosii, nu vor intra in imparatie( se pare ca acesta boala e contagioasa si putini sunt imuni la microbul ei)

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: