Expoziție la Hong Kong promovarea Cuvântului lui Dumnezeu

FOTO CBN.com

Aceasta este o copie a presei lui Gutenberg, prima presă tipografică care a tipărit prima carte din Europa, Biblia.

Rustin Maisel face copii ale presei lui Gutenberg de mai bine de 20 de ani.

Rustin Maisel: Tipărirea a permis ca Biblia să fie distribuită în întreaga lume. Am avut posibilitatea să vizitez școli care, sub niciun fel, nu ar fi permis Biblii în școală. Din acest motiv construiesc prese și am și păstrat una, pentru ca Bibliile mele să ajungă în școlile de stat.
Presa lui Gutenberg se află printre cele 75 obiecte expuse în Biserica Saint Andrew din Honk Kong. Printre obiectele expuse se află și artifacte rare, suluri antice și manuscrise care povestesc istoria Bibliei și modul în care a fost conservată de-a lungul istoriei.

Scott Carol: Oamenilor trebuie să li se confirme că Biblia spune adevărul și că este de încredere. Trebuie să fie inspirați de povestea conservării Bibliei. Adesea, oamenii și-au sacrificat viața pentru a păstra Cuvântul. Această poveste inspiră și generează încredere în Biblie. În cele din urmă, sperăm ca oamenii să ajungă să aibă o relație mai profundă cu Domnul prin citirea Bibliei. Până și ateii ajung să țină cont de această dovadă minunată a creștinismului.

Expoziția „Inspired” a dat Bisericii din Hong Kong o unealtă deosebită pe care o pot folosi să dovedească oamenilor de aici că Biblia este autentică, și că doar Cuvântul lui Dumnezeu poate oferi speranță, mai ales în vremuri de nesiguranță politică.

Victoria Kwock: Au loc schimbări pe plan politic. Oamenii pot afla prin intermediul acestei expoziții că Evanghelia nu poate fi distrusă, și că este de încredere și că putem avea încredere în istoria noastră, că ne putem încredința viitorul în mâna lui Dumnezeu.

John Snelgrove: Oamenii din Hong Kong vor beneficia de această expoziție, dacă noi, creștinii, venim, vedem expoziția și ducem mesajul expoziției pe străzile din Hong Kong. Vor vedea că avem o credință autentică.

Dumnezeu lucrează prin Expoziția „Inspired” pentru a promova Cuvântul Său în diferite părți ale lumii. Următoarea oprire este Sankt Petersburg și Moscova, în cadrul aniversării a 500 de ani de la Reformă.

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    mai 05, 2017 @ 02:27:47

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: