Răspândirea Evangheliei în Taiwan cu ajutorul tehnologiei

GOOD TV în Taiwan urmează să devină o televiziune mai mare. Mulți ani, organizațiile de media creștină din Taiwan s-au rugat pentru modalități mai eficiente pentru a răspândi Evanghelia lui Isus Hristos în Taiwan. Recent, o companie media numită GOOD TV a dezvoltat modalități creative să își răspândească lucrarea și să împărtășească adevărul cu utilizatorii tehnologiei. La o gală recentă, directorul și fondatorul GOOD TV, Tony Tseng a explicat modul în care Dumnezeu a binecuvântat lucrarea sa într-o măsură care întrece orice imaginație.
Tony Tseng: Când am fondat această lucrare, echipamentul pe care l-am avut nu era suficient. Nu am avut destui oameni și resurse. Totuși, am continuat să slujim prin această lucrare. În cele din urmă, Dumnezeu ne-a ajutat să ajungem mai departe decât ne-am fi imaginat vreodată.

În 2016, aplicația GOOD TV a fost descărcată de peste 47.000 de ori. 6.500 de oameni au vizitat în mod regulat canalul lor pe YouTube. Pagina lor de Facebook a ajuns să aibă 70.000 de abonați. Partenerul lucrării GOOD TV, David Pawson a fost mulțumit că prin intermediul tehnologiei de vârf se evanghelizează o generație mai tânără de taiwanezi.

David Pawson: Prin aplicația GOOD TV, emisiunile mele pot fi urmărite de către generația mai tânără, oricând și oriunde. Această tehnologie este o surpriză pentru mine și pentru GOOD TV.
Uimit de lucrarea lui Dumnezeu, Tseng Îi mulțumește doar lui Dumnezeu.

Tony Tseng: Tată, ești puternic. Venim în fața Ta cu umilință să Îți mulțumim și să Te slăvim. Doar cu ajutorul Tău, GOOD TV a ajuns așa de departe. La Tine toate lucrurile sunt cu putinţă.

Prin rugăciune și muncă asiduă, în prezent GOOD TV a implementat o platformă de vârf ca să se conecteze cu audiența sa în 2017. Telespectatorii pot urmări emisiunile creștine la televizor, dar și pe iPad și iPhone. Conținutul este mereu nou. Liderii bisericilor locale trimit binecuvântările și susținerea lor pentru succesul rețelei.
Kou Shao En: Trebuie să ne alăturăm echipei GOOD TV să răspândim Cuvântul lui Isus. A Lui este toată slava.

Aceasta este o cotitură pentru media creștină în Taiwan. Pe lângă rugăciune, fiecare angajat de la GOOD TV va continua să Îl slujească pe Domnul prin asigurarea unui conținut biblic sporit. Astfel, ei speră că tot mai mulți taiwanezi vor ajunge să Îl cunoască pe Hristos.

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: