Rugăciune pentru pastorul Mocan Călin

Multumim lui Dumnezeu ca a protejat viata fratelui Mocan Calin intr-un accident grav in timp ce calatorea spre o biserica Duminica si ne rugam ca Dumnezeu sa se atinga de fratele pastor cu vindecare si insanatosire deplina.  Si nu uitam sa ne rugam pentru micuta si indragita fiica a fatelui, Abigail Mocan (vezi mai jos). Dumnezeu sa treaca aceasta familie prin aceste mari incercari si sa le dea biruinta.

După accidentul auto pe care l-am avut Duminică dimineaţa în drum spre Biserică, nu pot fi decât mulţumitor că sunt în viaţă şi că nu au existat victime. Sunt mulţumitor pentru faptul că nu am avut contuzii grave şi nu am avut oase rupte. Încă am dureri şi mă deplasez greu, încă mă dor picioarele şi mă folosesc de cârje, dar starea mea fizică s-a îmbunătăţit mult. Vă sunt tuturor recunoscător că în aceste circumstanţe aţi fost alături de mine, unii dintre voi chiar fizic, un grup de fraţi m-au ajutat să ies din maşină, m-au ajutat să merg spre spital şi s-au ocupat de maşină, au venit la urgenţă. Mulţumiri şi acelora care au fost alături de mine şi familia noastră prin sfaturile, încurajările şi rugăciunile lor.

Bunătatea cu care am fost tratat de voi în acest anotimp greu al vieţii mele e copleşitoare, Dumnezeu să vă binecuvânteze cu multă sănătate şi pace pe toţi!

 

M-am gândit să postez aici despre situatia sotului. Mi-e greu să răspund la toate mesajele pe care le primim. Da, în accidentul de azi din zona Drăgești a fost implicat și Mocan Calin, în timp ce mergea spre Biserica din Incesti. Calin e mai bine acum; e acasă. Nu are fracturi. Are in schimb dureri la picioare, entorse…Etc. Nu se poate deplasa. Urmează o perioadă de repaus total.

După accident el a reușit să iasă singur din mașină, după vreo 15 minute a început să simtă durerile. A fost dus de o persoana cu mașina spre ambulanta; a fost preluat din Hidisel și transportat la Spitalul Județean.
Ne bucuram că toți cei implicați în accident sunt sănătoși, alături de familiile lor; vom trece si peste aceasta.
Dumnezeu e credincios promisiunilor Lui.

Pastorul Mocan Calin este tatal micutei Abigail despre care am scris aici –

Comments are closed.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: