Ziua Națională de rugăciune – Președintele Trump a semnat astăzi un ordin executiv care protejează activitatea religioasă a creștinilor americani (VIDEO)

National Day of Prayer Trump FOTO Fox News

FOTO Fox News

Președintele Trump a semnat astăzi, 4 Mai, 2017, cu ocazia Zilei Naționale de Rugăciune, un ordin executiv care va proteja activitatea religioasă a creștinilor americani, a caror drepturi religioase au fost asaltate de administrația anterioară a președintelui Obama.
,,Nici un american nu ar trebui să fie obligat să aleagă între dictatele guvernului federal și principiile credinței lor „, a spus președintele Trump.
Nu vom permite oamenilor de credință să fie vizați, agresați sau reduși la țăcere”, a spus președintele. „Noi nu vom suporta niciodată discriminări religioase”.
Președintele Consiliului pentru Cercetare al Familiei, Tony Perkins, a fost printre cei care au sărbătorit ordinul executiv al președintelui.
„Sezonul deschis pentru creștini și alte persoane de credință se apropie de sfârșit în America și așteptăm cu nerăbdare să ajutăm administrația Trump să restaureze pe deplin America Liberă”, a spus Perkins.
Perkins a declarat că ordinul executiv clarifică „că administrația va urmări politici si proceduri care protejează și promovează energic libertatea religioasă”.
„Acest pas începe astăzi procesul de inversare a tendinței devastatoare stabilită de ultima administrație (administrația Obama) de a pedepsi organizațiile de caritate, pastori, afaceri de familie și oameni cinstiți și muncitori, pur și simplu pentru a trăi conform credinței lor”, a spus Perkins.
Traducere AGNUS DEI Sursa – Townhall.com (vezi linkul mai jos)
National Day of Prayer Executive order religious freedom Trump

FOTO Twitter JenniferWishon

HOTNEWS – Presedintele Statelor Unite ale Americiii a semnat un ordin executiv care permite lacaselor de cult, scutite de plata unor taxe, sa participe activ in viata politica si lasa organizatiile religioase sa nege asigurarile de sanatate ale angajatilor care acopera contraceptivele, potrivit Reuters.

Ordinul indeplineste partial o promisiune electorala des repetata de catre Trump, desi va avea nevoie de un act al Congresului pentru a anula legea, cunoscuta ca Amendamentul Johnson.

Acesta prevede ca organizatile non-profit scutite de anumite taxe, precum bisericile sau universitatile, nu au voie sa sustina sau sa se opuna unui candidat politic.

President Trump: „We will not allow people of faith to be targeted, bullied, or silenced anymore.” (SURSA)

ENGLISH –

Trump: ‘We Will Not Allow People of Faith to be Bullied’

– https://townhall.com/columnists/toddstarnes/2017/05/04/trump-we-will-not-allow-people-of-faith-to-be-bullied-n2322358https://www.youtube.com/watch?v=3gMpgND_MDs

VIDEO

 

13 comentarii (+add yours?)

 1. Gheorghe Lavric
  mai 05, 2017 @ 01:30:16

  Cateva din actiunile comcrete care le-a facut presedintele ,confirma previziunea divina ca a fost ales providential sa faca unele demersuri pentru ca cei credinciosi sa aiba posibilitatea sa innainteze ,inaintea marilor incercarii si sansa ca natiunea sa se intoarca cu fata spre Dumnezeu. In viitor asteptam si cateva actiuni cu cei saraci asa cum a fost vestit..anularea ObamaCare ridica curiozitatea cu ce ar putea fi inlocuita…Alegerea prin providenta divina nu da o garantie a faptului ca persoana in cauza va face doar ceea ce -i bine in toate actiunile sale,despre multi imparati chiar alesi din vechime se spune ca au facut ce este bine ,dar ca au facut si gafe destule ,ca omul este si limitat ,dar nu toate depind de o persoana ci si de popor si libertatea de alegere ..si tainice sunt caile Domnului ,chiar si lucruri aparent rele pot aduce efecte bune ,ca pocainta etc ,si sa nu uitam ca legea semanatului si seceratului ramane valabila pentru ca sa avem frica de rau si pacat…Deocamndata se vad semne bune ,ca crestini ,desi vad ca LGBY ,ateii ,corporatistii si cateva categorii ca-m spumega….

 2. CrestinTotal.ro
  mai 05, 2017 @ 02:17:48

  A republicat asta pe CrestinTotal.ro.

 3. octavpelin
  mai 05, 2017 @ 02:31:25

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 4. Dorian C
  mai 05, 2017 @ 05:56:54

  A republicat asta pe Christ4roNews.

 5. nanaarpy78
  mai 05, 2017 @ 06:07:44

 6. Trackback: Donald Trump a semnat un Ordin Executiv care protejează Activitatea religioasă a Creștinilor Americani – ARMONIA MAGAZINE – USA
 7. Trackback: „Amenințarea financiară împotriva comunității de credință a luat sfârșit. Nimeni nu trebuie să cenzureze predicile sau să vizeze pastorii. În America, nu ne temem de oamenii care vorbesc liber din amvon”, a spus președintele american. | a
 8. Trackback: „Amenințarea financiară împotriva comunității de credință a luat sfârșit. Nimeni nu trebuie să cenzureze predicile sau să vizeze pastorii. În America, nu ne temem de oamenii care vorbesc liber din amvon”, a spus președintele american. | a
 9. mike
  mai 06, 2017 @ 23:59:36

  Cred ca e timpul sa ne dam masca de– pampalici jos– Crestinii adevarati nu au un duh de frica ,ci un duh de tarie– Dar asta nu sa vazut pina acum –ascunsi in vizuine –nu demonstram ca avem pe Dumnezeu si pe Domnul Domnilor – alaturi de noi –Dar iata ca Dumnezeu se foloseste de un( semi crestin )ca sa dea fricosilor imbold sa iasa din ascunzatoari- – Inca o sansa crestinilor din America si nu numai –O folosim ,sau vom face pe Dumnezeu sa-i para rau de binele pe care ni la facut?? E buna rugaciunea in odaita –DAR trebuie sa aratam lumii ca nu suntem papusi – ci OSTASI inarmati cu toata armatura data de Dumnezeu–.Am spus si o mai spun– Dumnezeu lucreaza prin oameni-(asta sa vazut in actiunea Botnariu)–-daca ,,crestinii” refuza , EL poate folosii chiar magarusi, daca e nevopie– Sa nu uitam ,doar uniti alaturi de Dumnezeu, vom fi o forta care va da la o parte uneltirile nelegiuitilor. –God bless president Trump and his team

 10. Sorin
  mai 07, 2017 @ 01:12:24

  Omu asta tot periculs rămâne, din cauza prostiei lui.
  „lasa organizatiile religioase sa nege asigurarile de sanatate ale angajatilor care acopera contraceptivele” – asta in spiritul libertatii religioase. Libertatea religioasa are voie sa intre peste alte libertăți, pentru ca scopul scuza mijloacele.

 11. barzilaiendan
  mai 07, 2017 @ 01:15:34

  A republicat asta pe B a r z i l a i – e n – D a n (Un Barzilai izvorât din Dan) și a comentat:
  Poate că nu este tot ce am vrut noi, dar în nici un caz nu este ce ar fi vrut Hillary pentru noi. Slavă Domnului!

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: