A zecea ediție a conferinței ,,RUGĂCIUNE PENTRU ISRAEL” – mai 2017 (VIDEO)

Studioul Alfa Omega TV în parteneriat cu organizația Christians for Israel International și Rețeaua de Rugăciune pentru România a organizat a X-a ediție a conferinței ,,Rugăciune pentru Israel”. Evenimentul s-a desfășurat la începutul lunii mai, pe parcursul a două zile, la biserica Speranța din Timișoara.

Invitatul conferinței, Rev. Willem J.J. Glashouwer este președintele organizației Christians for Israel International dar și o voce puternică pro-Israel în Europa și întreaga lume.

Din subiectele abordate au fost: Evenimentele din Orientul Mijlociu din perspectivă biblică, Legămintele lui Dumnezeu cu Israelul, Biserica, Israelul și Împărăția, Israelul, o binecuvântare pentru națiuni.

Participanții s-au bucurat de o învățătură autentică și au învățat să iși deschidă inimile pentru a binecuvânta poporul lui Dumnezeu prin rugăciune.

Am fost inspirat să pot auzi cuvinte pe care Duhul Sfânt le descoperă acum din Cuvântul Scripturii, atât de necesare pentru Biserica vremurilor noastre. Am fost entuziasmat să văd faptul că acest Cuvânt a ajuns la inimile oamenilor care au participat în cele două întâlniri cu sesiuni de învățătură, pe care le-am avut aici. A mărturisit Aurel Avram, pastor biserica Speranța,Timișoara.

Personal am fost foarte încurajată, pentru că eu trăiesc în Israel. Fac parte din Biserica evreilor mesianici din Tel-Aviv. Sunt sigură că încurajarea pe care eu am primit-o o pot transmite surorilor și fraților mesianici, care vor fi încurajați. Mă bucur să văd că într-adevăr Biserica lui Hristos din România a început să simtă pulsul vremurilor din urmă și să fie în continuare alături de Israel. În primul rând prin rugăciunile de mijlocire și în al doilea rând prin suportul lor față de celelalte biserici și de întreaga națiune. Trăim aceste vremuri din urmă când este atât de mult boicot nedrept împotriva Israelului, care își dorește din toată inima adevărata pace. Ne rugăm ca el să primească revelația prin Prințul Păcii, adevăratul Mesia a lui Israel și al tuturor națiunilor. A spus Elena Diver, o participantă din Israel.

A fost foarte inspirant pentru mine și pentru toți cei care au fost prezenți ieri și astăzi la această conferință. Este un mesaj care cred că e foarte important să fie auzit de către Biserica actuală, ca ea să fie pregătită pentru vremurile din urmă. Trebuie să știm ce raport să luăm vis-a-vis de Israel, de Țara Sfântă. Trebuie să știm care este menirea noastră și ce vrea Dumnezeu de la noi. A spus Diana Faur, Timișoara.

A fost o expunere extraordinară a planurilor lui Dumnezeu pentru vremurile din urmă, pentru Israel și pentru națiuni. A fost o revelație extraordinară a vremurilor din urmă și o reală binecuvântare pentru Biserica lui Dumnezeu. A mărturisit Roxana Plop, Timișoara.
Încă de la începuturile sale, Alfa Omega Tv a avut o preocupare specială față de poporul Israel. Prin numeroase campanii tematice și programe fascinante, Alfa Omega Tv a provocat creștinii să conștientizeze și să înțeleagă importanța vremurilor în care se află.

2 comentarii (+add yours?)

  1. octavpelin
    mai 06, 2017 @ 02:37:45

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  2. Gheorghe Lavric
    mai 08, 2017 @ 23:07:39

    Un urmas al poporului evreu Eugene Lukjanenko sa ne rugam si pentru el..! Stiti ce m-am gandit ce-ar fi de apelat la ceva foruri evreiesti ,personalitati marcante de origine evreieasca ,asociatii antidiscriminare a evreilor facand putin uz de originea rasiala a d-lui Eugene Lukjanenko .Daca s-ar putea aduce ceva DOVEZI in sprijinul ca tatăl lui, este evreu supraviețuitor al Holocaustului, și este acuzat ca ar putea transmite fiului acest sindrom ar fi foarte bine …De trimis ceva apeluri la ceva personalitati evrei influienti ,care avem speranta ca au minti luminate si ei stiu exact ce au de facut si ce sfori sa traga in cazul acesta ,in cazul ca li s-ar deschide inima spre necazul acesta …Am convingerea ca Domnul poate sa deschida cateva oportunitati ..Are cineva propuneri concrete cu ceva adrese ..vre-o initiativa ..sugestii ??? Putem face o petitie comuna si sa o semnam mai multi ..Sa scriem ceva care sa revolte un pic orgoliul evreilor pentru un semen de origine ,cu un tata supravietuitor al Holocaustului si cum sunt tratate urmasii victimilor..

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: