Apel la Rugăciune pentru micuța Elena, fetița unui preot din Craiova cu un diagnostic șocant

Frati si surori in Domnul, ce-ar fi sa ne rugam, sa mijlocim, chiar sa postim pentru aceasta fetita si familia ei ca bunul Dumnezeu sa se atinga de trupul micutei Elena cu vindecare si sa-Si faca numele sau de slava in mijlocul comunitatii crestine si a poporului roman.

„Vindecă-mă Tu, Doamne, şi voi fi vindecat; mântuieşte-mă Tu, şi voi fi mântuit, căci Tu eşti slava mea! – Ieremia 17:14

Doamne, Dumnezeule, eu am strigat către Tine, şi Tu m-ai vindecat.  3 Doamne, Tu mi-ai ridicat* sufletul din Locuinţa morţilor, Tu m-ai adus la viaţă din mijlocul celor ce se coboară** în groapă.Psalmii 30:2 -3

Dramă în familia unui preot din Craiova: fetița de 5 ani a fost diagnosticată cu nefroblastom cu metastaze pulmonare și are corpul plin de tumori canceroase. Elena are nevoie de ajutor URGENT și de rugăciunile noastre

Familia preotului Dumitru Pătra din Craiova a primit o lovitură îngrozitoare. Acum câteva zile, fetița de cinci ani a familiei Pătra, Elena, s-a plâns de dureri de spate, în urma cărora a ajuns la spital.
Investigațiile au relevat un diagnostic șocant: nefroblastom cu metastaze pulmonare, fetița fiind plină de tumori canceroase, de la plămân până aproape de pelvis.
Soții Pătra, care au împreună șapte copii, sunt devastați, iar medicii cu care au luat legătura le-au spus că nu se mai poate face nimic. Șocant este faptul că până acum câteva zile, fetița nu a prezentat niciun fel de simptom sau semn că ar fi ceva în neregulă.
ActiveNews îi roagă pe toți cei care pot să dea o mână de ajutor să-l contacteze de urgență pe părintele Pătra, la Craiova, toți fiind măcar datori cu o rugăciune pentru micuța Elena.
Pe 23 mai, Elena ar trebui să împlinească 5 ani.
SURSA – http://www.activenews.ro/

5 comentarii (+add yours?)

 1. Iosif
  mai 06, 2017 @ 08:11:24

  Dumnezeu sa intervina în Numele lui Hristos si al sângelui scump vindecator,al Mielului fara cusur,al lumii întregi Mântuitor !
  Când striga un nenorocit Domnul aude,
  si-l scapa din toate necazurile lui.
  https://biblia.resursecrestine.ro/psalmii/34
  Fiti binecuvântati.

 2. Gheorghe Lavric
  mai 06, 2017 @ 23:53:55

  Un baiat ai fr pastor baptist care sa stabilit in comuna la noi,Galanesti este bonav (,medicii l-au numit cancer) ,si am avut posibilitatea sa aud despre cel mai frumos gest de compasiune crestina din viata mea ,preotul ortodox a trimis vorba prin cantorul bisericii care sunt vecini cu familia in suferinta ,,daca este de acord sa faca o rugaciune pentru vindecare ,in biserica probabil ca asa se obisnuieste sau in particular ,un lucru frumos si putin intalnit ,Apelul pentru rugaciune pentru aceasta fetita de aici, ,dupa solidaritatea interconfesionala pentru famulia Bodnariu ,este unul din cele mai frumoase gesturi de compasiune pe care le-am intalnit in paginile media.Eram convins ca se apropie sfarsitul lumii ,dar incep sa cred ca Domnul inca mai lasa Har peste omenire pentru o vreme ..

  • rodi
   mai 07, 2017 @ 00:35:46

   Dumnezeu ne invata ca e bine sa ne rugam impreuna unii pentru altii si cateodata trebuie sa starneasca acest gest chiar suferinta cumplita a unor copii nevinovati.

 3. Anthony Ianosel, L.C.
  mai 08, 2017 @ 00:25:02

  May God Almighty, who sent His Son here on our troubled earth to take away even her gruesome disease, grant His mercy and healing from His Throne of Mercy:

  „Let us therefore come boldly unto the Throne of Grace, that we may obtain mercy, and find grace to help in time of need.” Hebrews 4:16 [KJV]

  Yes, this is meritorious cause to come boldly before God’s Throne of Grace, and all of us should petition the heavenly Father to grant expedited healing to the little child afflicted by the shocking disease.

 4. eliodora
  mai 10, 2017 @ 15:33:44

  Un diagnostic f rar…Dumnezeu sa si arate slava SA, si sa vindece fetita ca EL sa fie slavit de oameni.Numai EL are toata puterea ! Sufera cu noi si II pasa de viata noastra .De aceea L a dat si pe Domnul Isus pentru mantuirea omenirii;desi suntem atat de pacatosi si rai.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat asta: