Donald Trump: Să-i redăm, Bisericii, vocea sa! (video)

Donald Trump promite să apere moștenirea crestină

Candidatul la Presedintia SUA, Donald Trump, jura sa indepărteze Amendamentul Johnson. Donald Trump a lăsat să se înțeleagă, adresandu-se unui grup de conservatori si lucratori in domeniile social si religios, că, dacă va fi ales, va abroga Amendamentul Johnson la Constitutia SUA, dupa cum relatează The Washington Times.

Donald Trump a spus că va elimina, prin urmare, prevederea care le interzice Bisericilor și altor grupari scutite de taxe sa participe sau sa intervina in vreun fel in campaniile politice sau in sprijinul oricarui candidat pentru functii publice, in general, o prevedere care a fost adoptata in 1950. Prevederea, numita după Lyndon B. Johnson, ameninta, de asemenea, organizatiile non-profit, cu pierderea statului propriu si a scutirii de taxe, in cazul incalcarii Amendamentului

Primul lucru pe care trebuie să il facem, este sa le oferim Bisericilor noastre vocea lor înapoi”, a spus Trump grupului.,

De multe ori acuzat că nu are niciun plan politic, Trump a amintit, de asemenea, apărarea „libertatii religioase”, abrogarea Obamacare și o serie de avantaje pentru elevi. In plus, oricine a urmarit stirile, stie ca Trump planuieste stergerea ISIS de pe hartă.

El si-a rezumat recent poziția sa, prin cuvintele:

„Permiteți-mi să declar aceasta, de pe acum: În administrația Trump, moștenirea noastră creștină va fi protejata, apărata cum nu a mai fost vreodata”.

Afla mai mult – https://lonews.ro/politici/23141-donald-trump-sa-i-redam-bisericii-vocea-sa-video.html

4 comentarii (+add yours?)

  1. CrestinTotal.ro
    mai 06, 2017 @ 02:49:50

    A republicat asta pe CrestinTotal.ro.

  2. octavpelin
    mai 06, 2017 @ 03:08:44

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

  3. misucroitor
    mai 06, 2017 @ 07:20:43

    [Trump „inventează o soluţie la o problemă inexistentă“]
    „Ideea mea este că Biserica învaţă despre Biblie, despre ucenicie și evanghelizare. Nu este vorba despre politică”, a continuat Anderson, citat de The New York Times.

    Mai mult chiar, lideri religioși reprezentând 99 de culte religioase au adresat în cursul lunii trecute o scrisoare membrilor Congresului solicitându-le să păstreze Amendamentul în forma iniţială, sub îndemnul „Nu politizaţi spaţiile noastre de rugăciune”. Printre semnatari erau baptiști, metodiști, prezbiterieni, episcopalieni, unitarieni, quakeri, musulmani, evrei, sikh și hinduși. Și lideri evanghelici s-au opus ridicării restricţiei. De exemplu, un studiu realizat de Asociaţia Naţională a Evanghelicilor efectuat în luna februarie a constatat ca 90 procente dintre membrii consiliilor de conducere consideră că pastorii nu ar trebui să susţină candidaţii de la amvon. „Amvonul este locul pentru puterea Evangheliei, nu pentru promisiunile unui politician”, avertiza cu acea ocazie un pastor luteran.

    În condiţiile în care nu toţi susţinătorii lui Trump agreează ideea politizării bisericilor se naște în mod legitim întrebarea cu privire la motivaţia reală din spatele acestei decizii. „Acum sunteţi în poziţia în care puteţi spune ceea ce vreţi să spuneţi”, se adresa președintele celor din audienţă, invocând faptul că s-a terminat cu „chinul lung”. Totuși, persecuţia pe care o sugera nu a venit. De exemplu, Alliance Defending Freedom, o grupare conservatoare, le-a solicitat pastorilor cu mai mult timp în urmă să protesteze prin nerespectarea amendamentului, cu scopul de a da în judecată statul ca urmare a „persecuţiei“ care ar fi urmat. Din cei 2.000 de pastori care s-au alăturat iniţiativei și care și-au exprimat deschis opiniile politice de la amvon, Fiscul american nu a investigat decât un caz și nu a aplicat nicio pedeapsă. În consecinţă, presa americană a semnalat faptul că predicile politice oricum sunt ceva comun în SUA, iar Trump „inventează o soluţie la o problemă inexistentă“.

    https://semneletimpului.ro/religie/crestinism/lideri-religiosi/sub-semnatura-presedintelui-trump-discursul-politic-devine-permis-in-biserici.html

  4. eliodora
    mai 06, 2017 @ 07:59:32

    Romania ortodoxa sa ia exemplu; sa infiereze pacatul sodomiei !fara frica.Noi la fel; sa fim curajosi, plini de indazneala sfanta. Avem un DOMN sfant, sfant, sfant ; fiind motivati de sfintenia care ni se cere de catre CEL ce ne a salvat din moarte; sa nu cautam locuri caldute dormind in timp ce lumea se scufunda,
    Ne a scapat Dumnezeu de acest specimen Obama; sa I dam slava Lucrand pentru
    viata ce va sa vina prin PUTEREA SA !

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari