România – țara în care se „plantează” Biblii pe stradă – Tony Berbece

Astăzi dimineață trecând pe la Eroilor am văzut acest Nou Testament pus intenționat de cineva pentru un trecător flămând după neprihănire. Mă gândeam că e minunat să trăiesc într-o țară în care se „plantează” Cuvântul lui Dumnezeu pe stradă. Dar oare se citește Biblia în România?

Am răsfoit cartea de religie pe care a primit-o băiatul meu la școală și nu am găsit nici un Psalm sau un verset în ea în schimb am găsit poze cu popa sfințind mașini. Nu cu o „mătură” cu apă ne sfințim viețile, ci cu al Domnului Cuvânt citit și împlinit.

Mi-am adus aminte de cuvintele lui Pavel care fiind cu lanțurile pe mâini scria scrisori creștinilor din primul secol și le spune că deși el este în lanțuri Cuvântul lui Dumnezeu nu va fi niciodată încătușar. Niciodată, nici măcar în Koreea de Nord, poate că acolo citesc mai mulți Biblia ca într-o țară liberă, ca în România de exemplu.

Acolo se trimit Biblii cu baloane mici controlate prin GPS iar oamenii scriu de mână Biblia pentru a o avea și ei. La noi se găsește în supermarket și lumea confundă Învierea cu Reîncarnarea pentru că nu știe mare lucru despre Cristos.

Pune Doamne în români foame după Cuvântul Tău și dă-le putere să-l trăiască!

Tony Berbece

Un comentariu (+add yours?)

  1. octavpelin
    mai 09, 2017 @ 01:32:00

    A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

Blogosfera Evanghelică

Vizite unicate din Martie 6,2011

free counters

Va multumim ca ne-ati vizitat azi!


România – LIVE webcams de la orase mari

%d blogeri au apreciat: